Bakan Özhaseki ve Başkan Güngör, Kapalı Çarşı Esnafıyla Buluştu

Bakan Özhaseki ve Başkan Güngör, Kahramanmaraş Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Yeni projeler ve vizyon hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Şubat 2024 15:15
Bakan Özhaseki ve Başkan Güngör, Kapalı Çarşı Esnafıyla Buluştu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Kahramanmaraş'a gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti. Başkan Güngör, ziyaret sırasında şu ifadeleri kullandı: “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; alt ve üstyapısı, sosyal donatıları, yeşil alanları, sağlık ve eğitim tesisleriyle yeni Kahramanmaraş’ı çok kısa sürede inşa edeceğiz.”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin şehre gerçekleştirdiği ziyarete katıldı. Programa 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel de eşlik etti. Ziyaret kapsamında esnafın taleplerini dinleyen Bakan Özhaseki, yeni Kahramanmaraş vizyonu hakkında bilgiler paylaştı.

kapali-carsi-ziyareti-5.jpg

Başkan Hayrettin Güngör, ziyaretin ardından şu sözleri dile getirdi: “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci, Valimiz, milletvekilimiz, il başkanlarımız ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fırat Görgel ile birlikte Kapalı Çarşı esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızla sohbet ettik, taleplerini dinledik ve kalıcı konut ile iş yerlerinin inşasıyla ilgili bilgiler paylaştık. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde; alt ve üstyapısı, sosyal donatıları, yeşil alanları, sağlık ve eğitim tesisleriyle yeni Kahramanmaraş’ı çok kısa sürede inşa edeceğiz. Bu noktada destekleri için tüm esnafımıza teşekkür ediyor, hayırlı kazançlar diliyoruz.”

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.