Arasa çok katlı otopark açıldı! Ücretsiz olarak hizmette!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 1500 araç kapasiteli arasa otoparkını test amaçlı olarak kullanıma açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2018 12:52
Arasa çok katlı otopark açıldı! Ücretsiz olarak hizmette!

Kahramanmaraş’ın tam kalbinde 1500 araç kapasiteli Arasa Çok Katlı Kapalı Otopark vatandaşın hizmetine test amaçlı olarak açıldı. Toplam 3 bin 800 metrekare alana sahip A,B,C katlarından oluşan otoparta Başkan Erkoç, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

arasa-cok-katli-otopark-acildi!-ucretsiz-olarak-hizmette!.jpg

Erkoç, “Arasa otoparkında sona ulaştık. Vatandaşın hizmetine açtık. Şimdi test amacıyla açılan Arasa Çok Katlı Kapalı Otopark’ın resmi açılışını önümüzde ki haftalarda gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz. Kahramanmaraşımız için önemli bir ihtiyacı gidermiş olacak. Kahramanmaraş’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

arasa-cok-katli-otopark-acildi!-ucretsiz-olarak-hizmette!1.jpg

Çarşının göbeğinde yer alan Arasa Çok Katlı Kapalı Otopark birçok noktaya yürüme mesafesinde. Azerbaycan bulvarına 80 metre, Trabzon caddesine 150 metre, Kapalı Çarşı’ya ise 200 metre uzaklıkta.

arasa-cok-katli-otopark-acildi!-ucretsiz-olarak-hizmette!2.jpg

Başkan Erkoç sözlerine şu şekilde devam etti, “Fiyatlandırma vatandaşlarımız için çok uygun olacak. Resmi açılışı önümüzde ki haftalarda gerçekleştireceğiz. Fiyatlandırma tarifesi resmi açılıştan sonra geçerli olacak. Test amaçlı olarak açılan otopark fiyat tarifesi ve abonelik sistemi ile hizmet verecek. Şuandan itibaren Arasa Çok Katlı Kapalı Otopark vatandaşlarımızın hizmetinde” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.