Ani Yağışlar ve Dikkat Çeken Hava Durumu Kahramanmaraş'ta!

Kahramanmaraş'ta aralıklı yağışlar ve yerel gökgürültülü yağışlar bekleniyor. Yüksek yıldırım riskine karşı dikkatli olunmalı. Detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ekim 2023 10:43
Ani Yağışlar ve Dikkat Çeken Hava Durumu Kahramanmaraş'ta!

Kahramanmaraş genelinde bugün aralıklı yağışlar görülecek. Yerel olarak ani gökgürültülü yağışlar da olabilir, bu yüzden yıldırım riskine karşı dikkatli olunmalı.

İl merkezi ve Pazarcık çevresinde yağış miktarı daha düşük olacak gibi görünüyor, ancak genel olarak il genelinde yağış bekleniyor.

kahramanmaras-hava-durumu.jpg

Alçak basınç merkezi Osmaniye ve Adana civarında bulunduğu için ilimizdeki yağışlarda azalma bekleniyor, ancak yağış düşmeyen bölgeler olmayacak gibi görünüyor.

Sıcaklık bugün mevsim normallerinin altında olacak. Hafta içinde küçük bir düşüş yaşansa da sıcaklıkların tekrar artması bekleniyor. Kuzey bölgelerdeki soğuk hava ülkemize inmeyecek gibi görünüyor, hatta bu ay sonuna doğru 30 dereceyi aşabiliriz.

Değişim olasılığına rağmen, Afrika'dan gelen sıcak hava dalgalarının etkisinde kalabiliriz. Rüzgar bugün doğu yönlerden hafif ve bazen orta şiddette esecek. Yarın rüzgarın daha sert esmesi bekleniyor, değişikliklere göre size bilgi vereceğiz. Güzel bir tatil dileriz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.