Aliya İzzetbegoviç parkı açılıyor

Aliya İzzetbegoviç parkı açılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2017 14:36
Aliya İzzetbegoviç parkı açılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç Aliya İzzetbegoviç Parkının açılışında açıklamalarda bulunuyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç:

“Biz şehrimizi de batıdaki şehirlerde olduğu gibi sosyla alanlar yapmayı hedefliyoruz. Londra gibi New York gibi şehirlerde olan parkları şehrimize taşıyacağız. Hükümetimizin desteği ile Kahramanmaraş’ımıza dünyaya görnek parklardan bir tanesini kazandıracağız. Sadece şehir merkezinde değil bütün ilçelerimizde bu alanda yoğun çalışmalar sürdürmekteyiz. Menzelet Barajı kenarında yüzelli bin dönümlük araziyi park haline getirdik ve halkımızın hizmetine sunduk. Geçen yıldan beri bu menzelet parkı yoğun bir şekilde kullanılmakta ve güzel tepkiler almakta.

whatsapp-image-2017-03-17-at-14.15.53.jpeg

Ceyhan nehri çevresinde yaklaşık 1000 dönümlük bir kısmı yine şehrimize kazandıracağız.

Türkoğlu’nda 115 dönüm bir alanı park haline getirdik, hizmete açtık. Türkoğlunda çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Afşin’de kent maydanı yaptık, Andırın Merkez’de yedi dönüm alana park yaptık. Yine Elbistan’da da çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki hizmette ve Sayın Başbakanımızın başkanlığında bu çalışmaları yapmaktayız.

Tabi bu parkımıza anlam katan bizim medeniyetimize anlam katan Aliya İzzetbegoviç’in adını verdik. Biz Bosna’yı ve Bosna’nın bilge kralını unutmadığımızı gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Tabi Bosna’da yaşananlar bizim için çok acı tecrübeler, İnşallah medeniyetimiz bir daha böyle acılar yaşamaz.”

whatsapp-image-2017-03-17-at-14.21.32.jpeg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.