Alfa Romeo ve Jeep bayisi kuruldu, Fiat bayiliğinin de yeni tesisi açıldı

İSKUR Grup, Fiat bayiliğinin yeni tesisi açılışı için görkemli bir tören düzenledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2018 17:51
Alfa Romeo ve Jeep bayisi kuruldu, Fiat bayiliğinin de yeni tesisi açıldı

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Fiat bayiliğinin yanış sıra Alfa Romeo ve Jeep bayisi kuruculuğunu üstlenen İSKUR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul “Kurulduğumuz günden bu yana geçen süre zarfında bölgenin en büyük satış ağına sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

marfi111.jpg

İSKUR grup bünyesinde Alfa Romeo ve Jeep bayisi kuruluşu, Fiat bayiliğinin de yeni tesis açılışı için dev bir tören düzenlendi. Düzenlenen törene Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat İlçe Jandarma Komutanı Tayfun Atakut, Tofaş CEO’su ve yöneticileri, Alfa Romeo ve Jeep markası yöneticileri katıldı. Törende konuşma yapan İSKUR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul, İSKUR Grup’un doğuşunu ve gelişimini anlatarak başladığı konuşmasında şöyle konuştu: “İlk olarak 1980 yılında pamuk işleyerek ticaret hayatına başlayan İSKUR bugün tekstil sanayisine tam entegre bir şekilde en büyük üretici firmalar arasında yer almaktadır. Faaliyet gösterdiği 8 farklı sektörde de önemli bir oyuncu olmuştur. Yurt içi ve yurt dışında ki bir çok tesiste 4 bini aşan çalışanı ile 4 kıtada 30’u aşkın ülkede hizmet vermektedir. Pazarlama şirketleriyle her yıl ihracat ödülleri alırken üretimleriyle Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasına girmiştir.”

marfi1.jpg

“MÜŞTERİLERİMİZİ DEV MARKALARLA BULUŞTURMANIN GURURUNU YAŞIYORUM”

2009 yılıyla birlikte Fiat marka araç satıcılığına başladıklarını hatırlatan Kurtul, “Özgürlük ve macerayı temsil eden Jeep markamız ile tutku ve performansı temsil eden Alfa Romeo markamızı müşterilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyorum”  dedi. Kurtul konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

abdulkadir-kurtul.jpg

“İSKUR Grup olarak 30 yılı aşkın tecrübemiz bizleri hep daha ileriye yönlendirmiştir. Koç holding ve Tofaş ile işbirliğimiz 2009 yılında FİAT bayiliği ile başlamıştır. 8 yıl boyunca pek çok noktada gelişme göstermiş 2017 yılında da ilimizde liderliği alma başarısını gösterdik. Kuruluşundan bu yana Fiat bayiliğinde 5 bin 400 vatandaşımıza araç sattık. 50 bin müşterimize de servis hizmeti verilmiştir. Şubat ayından itibaren özgürlük ve macerayı temsil eden Jeep markamız ile tutku ve performansı temsil eden Alfa Romeo markamızı müşterilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyorum.”

Açılışı yapılan yeni tesis hakkında da bilgiler veren Kurtul, “Kurulduğumuz günden bu yana geçen süre zarfında bölgenin en büyük satış ağına sahip otomobil merkezini kurmanın, kendi alanlarında uzman, eğitimli ve güler yüzlü bir kadro kurabilmenin, haklı gururunu yaşamaktayız” dedi. Kurtul sözlerine şöyle devam etti: “2018 yılında faaliyete geçen yeni tesisimizde 5 bin metre kapalı alanda FİAT, FİAT Professional, Alfa Romeo ve Jeep markalarımızın yeni araç satışı, servis hizmetleri, yedek parça ve aksesuar, oto eksper markası ve 2. El araç satışı, sigorta hizmetlerinin de tamamını vermekteyiz.”

marfi11.jpg

“DOĞRU BİR İŞ ORTAĞI SEÇTİĞİMİZİ BUGÜN TESİSİ GÖRDÜKTEN SONRA, BİR KEZ DAHA İKNA OLDUM”

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu da açılışta konuşma yapan isimler arasındaydı. TOFAŞ’ın geçmişten bu yana kat ettiği yollardan bahseden Eroldu, İSKUR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul’a övgüler yağdırdı. Eroldu şu ifadeleri kullandı:

tofas.jpg

“Türkiye pazarında Fiat markasının 2. Marka konumunda Abdulkadir bey ve ekibinin bu sonuçta büyük bir etkisi var. Başarılı bir şekilde 2017 yılında yüzde 14’lük bir payla Kahramanmaraş’ta Pazar lideri durumunda 2018 ilk üç ayına baktığımızda Kahramanmaraş’ta yüzde 20 gibi seviyede olduğunu görüyoruz ve bu durumda bizi gururlandırıyor.

Kahramanmaraş aslında Anadolu dönemi sanayi şehirlerinden bir tanesi keza Abdulkadir beyde Kahramanmaraş’ın önemli sanayicilerinden birisi tabi böyle olunca bu kadar mükemmel bir tesis ortaya çıkmış oldu.

marfi11112.jpg

Sanayicilikte her zaman her şeyin son derece düzenli tertipli olması gerekir ben bunları Abdulkadir beyde görüyorum hem Koç grubu olarak hem Tofaş olarak doğru bir iş ortağı seçtiğimizi bugün tesisi gördükten sonra bir kez daha ikna oldum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.