AFŞİNDER, YEMLİHA DERGİSİNİ İFTAR ORGANİZASYONU İLE DUYURDU

Afşinder’in geleneksel hale getirdiği iftar organizasyonlarında bu yıl yeni çıkardığı YEMLİHA Dergisinin tanıtımı yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2015 12:06
AFŞİNDER, YEMLİHA DERGİSİNİ İFTAR ORGANİZASYONU İLE DUYURDU

Dostluk, Kardeşlik ve Kültürün Buluştuğu Adres sloganı ile yola çıkarak hazırlanan dergi iftar etkinliği kapsamında gelen davetlilerin beğenisine sunuldu.

Program Avcılar Sahil , Atapark Tesisleri Seyir Terasında gerçekleştirildi. Programa Kuran-ı Kerim okunarak başlandı. Sunuculuğunu radyo proramcısı Mustafa Durmaz'ın yaptığı Yemliha Dergisi tanıtım iftarına, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi E.Genel Müdürü Süfyan Emiralioğlu, Maraşder Başkanı Şaban Kurt, Trakya Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Ali Polat, Ekinözüder Başkanı Nuri Kesgin, Türkoğluder Başkanı Cafer Parlak, Andırınder Başkanı Hamdi Çam, Tatlıder Başkanı Ali Kara, Elmuhay Vakfı Başkan Y. Uğur Yinanç, K. Tatlarder Başkan Y. Mehmet Erdoğan,  E. İstanbul Emniyet Müdür Yardımcıları Servet Sarıçiçek ve H.Hüseyin Şahinkaya, E. Albay Kaya Gedikli, Prof. Dr. Mehmet Seven, Prof. Dr. Ömer İşbilir, Avcılar Uygulama Grup Müdürü Celil Eskici, Kiptaş Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Terzi ve AK Parti Avcılar Kurucu Başkanı Av. Aydın Ayhan katıldı.

Proğram yoğunlukları münasebeti ile katılamayan, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Av. Veysi Kaynak, M.Uğur Dilipak, M.İlker Çitil, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık'ta telgraf göndererek Paylaşım ve Kardeşlik temalı iftar ve yeni çıkan derginin hayırlara vesile olması için iyi dilekte bulundular.

Proğramın açılış konuşmasında Afşinder Başkanı Ahmet Ardıç davetimizi kırmayarak teşrif eden, gelemeyerek telgraf çeken tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugün burada iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Çok emek vererek hazırladığımız YEMLİHA Dergiside bugünden itibaren yayın hayatına başladı belli aralıklarla inşallah çıkartacağız. Gönlümüz daha kalabalık bir organizasyon yapmaktı ama desteklerinizle sonraki zamanlarda bu hedefe ulaşırız. Organizasyonda ve Dergimizin hazırlanmasında emeği geçenleri canı gönülden kutluyorum. Sizlerin maddi ve manevi desteklerinizle derneğimizi ve dergimizi dah iyi bir yerlere taşırız inşallah, dedi.

Daha sonra kürsüye sırası ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi E .Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, Maraşder Başkanı Şaban Kurt, Trakya Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Ali Polat ve AK Parti Avcılar Kurucu Başkanı Aydın Ayhan kısa selamlama konuşması yaptılar.

Program, gecenin ilerleyen saatlerine kadar solist Muhammet Kaya ve saz arkadaşlarının bir birinden güzel naat ve ilahi yorumlarına semazenlerin eşlik etmesi ile devam etti.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.