Afet Koordinasyonundan Yenilikçi Projelere: Kahramanmaraş'a Yönelik Toplantı Detayları!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'la şehirdeki projeleri değerlendirdi. Toplantıda afet koordinasyonu ve yeni projeler ele alındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Ekim 2023 20:11
Afet Koordinasyonundan Yenilikçi Projelere: Kahramanmaraş'a Yönelik Toplantı Detayları!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen Afet Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. EXPO 2023’ün açılışına katılmak üzere şehre gelen Yılmaz’ın başkanlığındaki toplantı Kahramanmaraş Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi.

cumhurbaskani-yardimcisi-yilmazla-yeni-kahramanmarasin-insa-surecleri-degerlendirildi.jpg

Toplantıya; Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve AFAD yetkilileri de katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, toplantının şehirde yürütülen çalışmaların istişare edildiği bir platform olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz başkanlığında; Tarım ve Orman Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimiz ve kurum temsilcilerimizle koordinasyon toplantısını gerçekleştirdik. Yeni Kahramanmaraş’ın inşası noktasında yürütülen çalışmalar ve planlanan projelere ilişkin istişarelerde bulunduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.