2017 yılından umutluyuz…

2017 yılından umutluyuz…

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Şubat 2017 10:25
2017 yılından umutluyuz…

Kahramanmaraş’ta esnaflar 2017 yılından umutlu. 2016 yılının ekonomik verilerinin ufak sıkıntılar dışarısında iyi geçtiğini belirten Miraç Berber Salonu işletmecisi Hayrullah Toraman, 2017 yılının ekonomik açıdan olumlu ve umutlu geçeceğine inançlarının tam olduğunu belirtti.

 

Toraman, Referandumda oyunu Türkiye geleceği için ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emriyle ‘Evet’ olarak kullanacağını belirtti.

Toraman, Referandumda evet çıkması halinde Türkiye’nin çok daha iyi bir geleceğe sahip olacağını belirterek, Referandum da kullanılacak oyun siyasi partilerden bağımsız ve Türkiye’nin geleceği için kullanılmasının önem arz ettiğini vurguladı.

Toraman: “2016 Yılı Ekonomik açıdan olumlu geçti. 15 Temmuz hain darbe girişimini atlattık. Allah’ım bu millete bir daha böyle kara bir gün yaşatmasın. 15 Temmuz’da asker kıyafeti giymiş hainlerin ortaklaşa bir şekilde Türkiye Cumhuriyeti geleceğine yönelik yaptıkları bu hain saldırıya en sert tepkilerimizi meydanlarda, Topraklarımızı koruyarak verdik.

2017 Yılı ekonomik verilerinin daha olumlu geçeceğini düşünüyorum. Ülkemizin bu kadar terör ve terör gruplarına karşı verdiği bu kutsal mücadeleyi yılmadan devam ettirerek başarıya ulaşacaktır. Ülkemizdeki iç siyasetin canlılığının korunması ile birlikte yeni yılda ekonomik verilerin daha olumlu ve başarılı geçeceği kanaatindeyim.”

REFERANDUM DA ‘EVET’ DİYECEĞİM

Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini belirten Toraman, Referandumda oyunu ‘Evet’ olarak kullanacağını belirterek, Türkiye’deki iç siyasetteki istikrarın dış siyasete de katkı sağlayacağını belirtti.

Toraman: “Oyumu Evet olarak kullanacağım. Ülkemiz zorlu bir süreçte geçiyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin bu zorlu süreçten başarı ile çıkması şarttır. Bunun için ülkemizdeki iç istikrarın düzene binmesi hayati bir öneme sahiptir. Yani ülkemizde siyasi iktidar düzene biner ve sistemsel tıkanıklıklara çözüm bulunabilirse, yeni gelen günler daha umutlu ve güzel olacaktır.

Referandum da oyumuzu siyasi partilerimizden sıyrılarak ülkemizin geleceğini düşünerek vermeliyiz. Ben bir esnaf olarak oyumun rengi en başından beri belliydi. Ülkemizdeki iç istikrar herşeyden önemlidir. Bu kadar terör örgütü ile mücadele etmek kolay bir iş değil. Devletimize olan güvenimizi hissettirmeliyiz. Ben Kahramanmaraş’taki vatandaşlarımızın rekor oranda ‘Evet’ oyu vererek, Referandumu geçireceğine inanıyorum.

Türkiye, gelecek dönemlerde Dünya’daki devletler arasında yerini alacak ve Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ‘Karar Verilen değil, Karar Veren Ülke’ konumuna geleceğiz. Ortadoğu coğrafyasında izleyen değil, izlenilen ülke konumuna geldik. Dünya düzeni her geçen gün değişiyor ve Ülkemiz geleceğin dünyasında çok önemli bir yere geleceğine inanıyorum.” dedi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.