15 Temmuz karanlığın aydınlığa yenildiği gündür

15 Temmuz karanlığın aydınlığa yenildiği gündür

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2017 14:43
15 Temmuz karanlığın aydınlığa yenildiği gündür

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kayış

“15 Temmuz bir kahramanlık destanıdır. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan, Rejimine şerh düşürmeye çalışan odakların fitne ve fesatlarının doruk noktaya ulaşması sonrasında milli vicdanlara karşı başarısız olma girişimidir. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için Yek vücut olarak karşı koyduğumuz bu savaşı Allah’ın yardımıyla kazandık.

15 Temmuz Türkiye Cumhuriyetinin milli istikbalinin garanti altına alınması halkın tek vücut olması milli birliğin ve beraberliğin sonsuza kadar sağlanacağının garantisi 15 Temmuzdur. Ülkemizin zor zamanlarında her zaman için devletinin yanında yer alan Ülkü Ocakları 15 Temmuz gecesi de aynı duruş ve kararlılıkla meydanlarda en ön saflarda yer almıştır. Unutulmamalıdır ki Ülkü Ocakları konjektörel değil ilkesel davranır.

Bilge Liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin dik duruşu ile birçok olumsuz olay engellenmiş ve Milli birliğin sağlanması açısından büyük önem taşımıştır. Bilgi Lider 15 Temmuz gecesinde büyük bir feraset örneği göstererek Milli Harekatı ayaklandırmış ve bilinçlendirmiş Darbe ye karşı harekete geçirmiştir.

15 Temmuz gecesi göğsünü mermilere korkusuzca siper eden 249 Şehidimizin ailelerine tek tek sabır diliyor, Hikmet ve Kudret sahibi yüce Allah’tan şehitlerimize rahmet diliyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.