Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Sadık Gülecen ile Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Kan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Görgel, Gülecen ve Kan’a yeni görevlerinde başarı ve muvaffakiyet dileklerini iletti. Ziyaretlerde Kahramanmaraş’ın huzur ve güvenliğinin yanı sıra şehrin gelişimi ve geleceğine yönelik çalışmalar değerlendirildi.
HUZUR VE GÜVENLİK İÇİN KOORDİNASYON VURGUSU
Görüşmelerde, kentte yürütülen çalışmaların kurumlar arasında güçlü iş birliği ve koordinasyon içerisinde sürdürülmesinin önemine dikkat çekildi. Şehrin ihtiyaçları ve kamu hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
MÜFTÜ GÜLER’E ZİYARET
Başkan Görgel’in bir sonraki durağı ise Kahramanmaraş İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güler oldu. Görgel, Güler’i makamında ziyaret ederek kent genelinde yürütülen dini hizmetler hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Ziyarette vatandaşlara yönelik çalışmalar ve kurumlar arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi konuları ele alındı. Görüşmede, Kahramanmaraş’ta din hizmetlerinin daha verimli yürütülmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.