AK Parti İl Başkanı Burak Gül’den Birlik ve Dayanışma Vurgulu Bayram Mesajı

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı M. Burak Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.

Ramazan ayının manevi atmosferine dikkat çeken Gül, bayramların toplumsal dayanışmayı güçlendiren özel zamanlar olduğunu belirterek, paylaşma ve yardımlaşma duygularının bayramla birlikte daha da pekişmesini temenni etti.

Kahramanmaraş’ın köklü tarihi ve güçlü dayanışma kültürüyle her zaman örnek olduğunu ifade eden Gül, Ramazan boyunca yaşanan birlik ruhunun bayram sonrasında da devam etmesi gerektiğini söyledi.

Mesajında Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşları da anan Gül, hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır dileyerek aziz şehitleri ve gazileri de minnetle andı.

Bayramların kırgınlıkların geride bırakıldığı, sevgi ve hoşgörünün öne çıktığı günler olduğuna işaret eden Gül, vatandaşlara büyükleri ziyaret etme, çocukları sevindirme ve ihtiyaç sahiplerini unutmama çağrısında bulundu.

Başkan Gül, mesajının sonunda başta Kahramanmaraşlılar olmak üzere tüm milletin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak sağlık, huzur ve bereket temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Vali Mükerrem Ünlüer’den Ramazan Bayramı Mesajı
Sular Akademi Hastanesi’nden Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Görgeşl Ramazan Bayramı’mız Kutlu Olsun

Kahramanmaraş Haberleri