Wesley Sneijder geriye gidiyor

Wesley Sneijder geriye gidiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2016 12:29
Wesley Sneijder geriye gidiyor

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder'in Medipol Başakşehir yenilgisi sonrasında takım arkadaşlarını suçlayan açıklamalarına gelen tepkiler boyut kazanmaya devam ediyor. Sneijder'siz Galatasaray'ın istatistikleri ise dikkat çekiyor.

 

Galatasaray'ın uzak ara en fazla yıllık ücret kazanan oyuncusu durumunda olan Hollandalı yıldızın kendi performansını bir kenara bırakıp takım arkadaşlarını suçlaması camiada şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Son golü 2016 Şubatı'nda
Sneijder'in takım arkadaşlarını suçlamasına karşın, en son golünü 23 Ocak 2016 Akhisar Belediyespor'a atan ve tam 16 haftadır gole uzak olan Hollandalı futbolcu ile Galatasaray son 5 haftada ilginç bir grafik yakalamış durumda. 

2 Ekim tarihinde oynanan Antalyaspor maçında Sneijder ilk 11'de başlamış ve sarı-kırmızılı takım TT Arena'da ilk devreyi 1-0 geride kapatmıştı. Arka adalesinde çekme olduğu için Riekerink, yıldız oyuncuyu kenara aldı. Sneijder'in çıkması sonrasında Galatasaray ikinci yarıda peş peşe bulduğu gollerle Antalyaspor maçını 3-1 kazandı. Bu maçın ardından Wesley Sneijder, Hollanda Milli Takımı'nın Belarus ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçında yer aldı. Hollanda için son derece sıradan gözüken bir maçta oynayan yıldız futbolcu, sakatlığının tekrarlanmasına neden oldu. Bu maçtaki sakatlığı yüzünden Sneijder, Galatasaray-Gençlerbirliği deplasmanında forma giymedi ve sarı-kırmızılı takım bu karşılaşmayı kazandı. 

Sneijder'in tedavisi tamamlandı ve bir hafta sonraki Trabzonspor maçında forma giydi. Sneijder'li Galatasaray, Trabzon'a Arena'da yenilerek sezonun ilk yenilgisini aldı. Sneijder yeniden sakatlandı ve takımının Adanaspor deplasmanında forma giyemedi. Galatasaray bu zorlu deplasmandan 3 puanı çıkardı. Ancak Sneijder geçtiğimiz hafta iyileşip tekrar formasını giydi ve Galatasaray yine kendi sahasında sezonun ikinci yenilgisini aldı.

Galatasaray Sneijder'siz kazanıyor
Wesley Sneijder'siz Galatasaray son 5 haftada 3 maçını kazanırken, Hollandalı futbolcunun oynadığı 2 maçta rakiplerine boyun eğdi. Bu istatistiğe karşın Sneijder'in takım arkadaşlarını suçlayıcı açıklaması, bütün takım tarafından tepki ile karşılandı. Sneijder ile yerli futbolcular arasındaki gerginlik doruğa çıkarken, diğer yabancı futbolcuların da tepkili oldukları öğrenildi.

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.