Veysi Kaynak CHP İl Başkanlığı'nda

Veysi Kaynak CHP İl Başkanlığı'nda

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ağustos 2016 18:29
Veysi Kaynak CHP İl Başkanlığı'nda

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Kahramanmaraş'a geldi. İlk olarak CHP Kahramanmaraş İl Başkanlığını ziyaret eden Kaynak, 15 temmuz darbe girişimiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 
 

Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İl Başkanı, CHP İl Başkanı ve Parti teşkilatının bulunduğu ziyarette birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Kaynak, Anayasa sistemiyle ilgili konulara degindi. 

HİÇBİR SİYASİ PARTİ AYRIMI YOK

Son on beş yılda gelinen noktayı anlatan Kaynak , Türkiye'nin istikrarlı bir şekilde ilerlediğini dile getirdi. Felaket geldiğinde hiç bir siyasi partiyi ayırmadığını söyleyen Kaynak, 'hizmet hususunda belediyelerimizle birlikte yapılan her türlü hizmette eşit davranma adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz' dedi. 

TERÖRÜN HEDEFİ TÜRKİYE

Suriye dışına çıkan insanlardan yüzde 60 kadarının Türkiye'de bulunduğunu söyleyen Kaynak, 'Suriye dışına çıkan insanların yüzde altmışı bizim misafirimizdir. O insanlara elimizden geldiğince yardım yapmaya calışıyoruz. Konu Türkiye'ye düşmanlık olunca Türkiye üzeride menfaati olan PYD ve Deaş terör örgütleri ile birlikte ülkemizi hedef alınıyor' ifadelerinin ardından CHP ailesine teşekkür ederek konuşmasını bitirdi. 

KAHRAMANMARAŞ'IN SORUNLARI DOSYASI

CHP İl Başkanı Esat Şengül ise Başbakan Yardımcısı Kaynak’ın ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu dile getirerek birlik, beraberlik ve kardeşliğin daim olması temennilerinde bulundu.
Şengül, Kahramanmaraş’la ilgili sıkıntıların yer aldığı dosyayı Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’a teslim etti.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.