Ünlü; “Vatandaşlar samimiyet istiyor”

AK Parti Türkoğlu İlçe Başkan Vekili Veli Ünlü 31 Martta Türkoğlu’nda rekor kırılacağını belirterek, kazananın Türkoğlu olması temennisinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2018 10:29
Ünlü; “Vatandaşlar samimiyet istiyor”

Nisan sabahı Türkoğlu’nun kazandığı bir sabah olmasını temenni ediyoruz. Seçim sonuçlarının sadece Türkoğlu için değil, Kahramanmaraş için kazanım olmasını istiyoruz ve bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Türkoğlu için kimi uygun görürse, başımızın üstünde yeri var ve Türkoğlu için gece gündüz demeden çalışacağız. Belediyemiz ile İlçe Başkanlığımız birlikte hareket edecek ve biz de gönül belediyeciliğine büyük katkıda bulunacağız. Halk samimiyet istiyor. Kısa süre içerisinde çok fazla köyümüze ziyarette bulunduk. Ve gördük ki Cumhurbaşkanımızdan ötürü bize büyük bir sevgi seli var. Vatandaşlarımız ziyaret edilmekten çok memnun kalıyorlar. Türkoğlu’ndan 31 Martta bir rekor bekliyoruz. Bir Nisan sabahında bütün sandıklar açıldığında en az yüzde 70’lik bir oran ile kendi rekorumuzu kırmayı hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda çalışıyoruz ve inanıyorum ki Türkoğlu’nda yüzde 70’in üstüne çıkacağız” dedi.

tt1.jpg

BİRLİK İÇERİSİNDE OLARAK ŞERLERE İZİN VERMEYECEĞİZ

10 ağustos ekonomik saldırılarını da değerlendiren Veli Ünlü, birlik mesajları vererek en az zararla atlatıldığını söyledi. Ünlü; “Son günlerde ekonomi anlamında sıkıntılar yaşadık. Bakanlarımızın ve Cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda bu sıkıntılı sürecin böyle devam etmeyeceğini biliyoruz. Dışarıdan dış güçler, içeriden iç güçler bizimle uğraşmaya devam ediyorlar. Biz birlik içerisinde olarak bunların hiç birine izin vermeyeceğiz. Gereken karşılığı da milletimiz ile birlikte vereceğiz. Bizim bayrağımız dalgalanmaz ise, ezanımız okunmaz ise bir hiç sayılırız. Ezanımız ve bayrağımız için birlik içerisinde olacağız. Dolar ne kadar olursa olsun, vatan olmadıktan sonra hiçbir işe yaramaz. Hem ekonomi anlamında hem de sosyal anlamda herkesin birlik içerisinde olması gerekiyor” dedi.

TÜRKOĞLU CİDDİ YATIRIMLAR ALDI

Türkoğlu’nun kamu yatırımlarından ciddi anlamda faydalandığını belirten Ünlü, açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Türkoğlu ilçemiz AK Parti döneminde çok ciddi yatırımlar aldı. Bunların başında hastanemiz ve lojistik merkezimiz geliyor. Biz bu ülkenin geçmişini de biliyoruz. Mazot ve çay kuyruklarında beklediğimizi biliriz. Hastaneye senet verip cenazesini alanları gördük. Bu ülke çok zor günlerden geçti. Bugün baktığımızda her şeyi teknolojiye döktük ve refah seviyemiz eskiye nazaran kat kat yükseldi. Bütün bunların yanında biraz da tasarruf konusunda hassas olmamız gerekiyor. Ekonomimizin daha iyiye gidebilmesi için biraz daha tasarruflu davranmamız gerekiyor”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.