Tebessüm Derneği'nden Kahramanmaraş’ta depremzede down sendromlu çocuklara bayram hediyesi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ne bağlı konteyner kentlerden biri olan +1 Sokak, Tebessüm Derneği'nin düzenlediği özel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2024 14:07

Down sendromlu çocukların bulunduğu bu sokakta, Ramazan Bayramı öncesinde bayramlık dağıtımı gerçekleştirildi.


DEPREMZEDE 1200 ÇOCUĞA BAYRAMLIK HEDİYE EDİLDİ

Etkinlik kapsamında çocuklar için özel olarak hazırlanan pastalar kesildi ve renkli bir atmosferde palyaço eğlencesi düzenlendi. Çocuklar, bu anlamlı etkinlikte neşe dolu anlar yaşadılar ve mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Bu güzel etkinlik, birlikte paylaşmanın ve sevgiyle bir arada olmanın önemini bir kez daha vurguladı.

Tebessüm Derneği YKB Furkan Albayrak şunları söyledi:

“Tebessüm Derneği olarak Ramazan Bayramı öncesinde +1 Sokağı'ndaki down sendromlu çocuklarımız için özel bir program düzenledik. Bu program kapsamında çocuklarımıza bayramlık dağıtımı yaptık ve onların yüzlerindeki tebessümleri görmek bizim için çok değerliydi. Bayramlık dağıtımının yanı sıra çocuklarımız için pasta kesimi, hamburger dağıtımı ve palyaço ile eğlenceli dakikalar yaşattık. Bu etkinlikler sırasında çocuklarımızın neşesi ve mutluluğu gerçekten görülmeye değerdi. Bu yıl yurt içinde 1500 çocuğumuza bayramlık hediyelerini ulaştırmış olduk. Tebessüm Derneği üyeleri ve gönüllülerimiz olmak üzere, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.”

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.