Soyut Figüratif Eserlerle Dolu: Ayşe Arkün’ün Sergisi SANKO’da!

Ressam Ayşe Arkün'ün “Hayatın Renkleri” sergisi 6 Ekim Cuma günü SANKO Sanat Galerisi’nde! Kadının gücünü ve yaşamın renklerini keşfedin.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2023 14:53
Soyut Figüratif Eserlerle Dolu: Ayşe Arkün’ün Sergisi SANKO’da!

Ressam Ayşe Arkün, sanat tutkusunu soyut figüratif eserlerinde hayat bulan “Hayatın Renkleri” adlı yeni sergisiyle 6 Ekim Cuma günü saat 17.30’da SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Arkün, 25. kişisel sergisinde akrilik boya tekniğini kullanarak yarattığı 30 eserle kadının gücünü ve yaşamın çeşitli renklerini sanatseverlerle paylaşacak. Sergi, Gaziantep’te gerçekleştirdiği çalışmalardan ilham alarak şekillendi. Sanatçı, eserlerini Gaziantepli sanatseverlerle buluşturmanın heyecanını taşıdığını ifade etti.

hayatin-renkleriyle-bulusun-ayse-arkun-sergisi-sanko-sanat-galerisinde.jpg

Ayşe Arkün, Ankara’da doğdu ve Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nden mezun oldu. Sanat hayatına olan katkılarıyla bilinen Arkün, Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltıraşlar Derneği'nin yanı sıra Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği, Ankara Kadın Ressamlar Derneği, Kadın-Sanat-Akdeniz (FAM) Türkiye Grubu ve Uluslararası Plastik Sanatlar Derneği üyesi olarak sanat camiasında aktif bir rol oynamaktadır.

Ayrıca Ankara Gazeteciler Cemiyeti bünyesindeki Medya Sanat Galerisi’nin sahibi olan Arkün, dünya genelinde Almanya ve Amerika’da beş, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde toplam 19 kişisel sergi açmış ve birçok ulusal ile uluslararası karma sergi ve çalıştaya katılarak sanatını geniş kitlelere ulaştırmıştır.

“Hayatın Renkleri” temalı sergi, SANKO Park AVM’nin üçüncü katındaki SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverleri bekliyor olacak. Sergiyi ziyaret etmek isteyen herkes, 6 Ekim Cuma günü 17.30’dan itibaren Ayşe Arkün'ün sanat dünyasına yolculuğuna katılabilir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.