Sorunsuz Yolculuk Başlıyor: Kahramanmaraş, 10 Yeni Otobüsle Tanışıyor!

Yeni otobüslerle şehir ulaşımı daha konforlu! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekim Meclisi'nde 10 yeni otobüs alımı için karar aldı. Rahat ve güvenli yolculuk için hazırız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2023 15:46
Sorunsuz Yolculuk Başlıyor: Kahramanmaraş, 10 Yeni Otobüsle Tanışıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda, şehrin geleceğine yönelik önemli kararlar alındı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda Başkanvekili Hanifi Toptaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; ek ödenek talepleri, garantörlük anlaşmaları, taşınmaz devirleri ve ulusal-uluslararası kurumların destekleriyle gerçekleştirilecek projeler gibi bir dizi konu görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda en önemli kararlardan biri, şehirdeki toplu taşıma hizmetlerini güçlendirmek amacıyla Devlet Malzeme Ofisi'nden 12 metre uzunluğundaki 10 yeni otobüsün alımıyla ilgiliydi.

meclis-toplantisi-3.jpg

Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı'na yetki verilmesi kararlaştırıldı. Yeni otobüsler, şehir halkına daha konforlu ve kaliteli bir toplu taşıma deneyimi sunmak amacıyla kullanılacak.

Toplantı, katılımcıların dilek ve temennileriyle sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hanifi Toptaş, alınan kararların şehir için hayırlı olmasını dileyerek toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Şehir halkı, yeni otobüslerle birlikte daha etkili ve rahat bir toplu taşıma hizmetiyle buluşacak.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.