Simya'dan 'Anlamlı' bazlama şöleni

Simya'dan 'Anlamlı' bazlama şöleni

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2016 12:08
Simya'dan 'Anlamlı' bazlama şöleni

Kahramanmaraş Özel Simya Eğitim Kurumlarında  geleneksel  bazlama şöleni etkinliği gerçekleştirildi.

                   Özel Simya Eğitim Kurumları ve öğrencileri zihinsel ve bedensel engelli öğrenciler  için yardım amaçlı ev sahipliği yaptı. Kahramanmaraş’ın sadece eğitim alanında değil, farklı alanlarda da ,soysal ve sanatsal alanlarında da başarılı olan Simya Eğitim Kurumları yine farklılıklarına bir farklılık daha ekledi .Eğitimin sadece akademik başarıdan ibaret olmadığının bilincinde olan kurumumuz , bugünün çocukları , yarının liderleri ,yöneticileri olacağından dolayı okulumuz öğrencileri çevresinde ve dünyada ki gelişimlere daha duyarlı olmalarına yardımcı olmaktadır.

                  Zihinsel ve bedensel engelli öğrenciler için gerçekleştirilen bazlama şöleni ve bu tür etkinliklerle dayanışmanın güçlendiğine şahit oluyoruz. Gerek öğrenci velileri , gerekse öğretmenlerimiz ,  personellerimiz  özveri ile birbirine yardımcı oluyorlar. Öğrencilerimize de hayat boyu devam edecek , anlamlı davranışlar kazandırılarak zihinsel ve bedensel engelli öğrenciler için yapılan bu tür etkinliklere paylaşımları ve katılımları sağlanılıyor. Amacımız bugünün sağlıklı çocukları, yarın engelli olup olmayacağını anlamalarını sağlamaktır.

                  Okul  bahçesinde gerçekleştirilen etkinlik renkli görüntülere sahne olurken görülmeye değerdi.  Özel Eğitim Uygulama Merkezi 2.Kademe Bedensel ve Zihinsel Engelliler Okulu’ na ,12 Şubat Belediyesi’ne  ve  emeği geçen herkese teşekkür ederiz…

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.