Şehrimiz adına çok önemli bir program oldu

ALİ ÖZDEMİR TİCARET SANAYİ ODASI İNŞAAT MALZEMELERİ MESLEK KOMİTE BAŞKANI -ALMİR İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:51
Şehrimiz adına çok önemli bir program oldu

ALİ ÖZDEMİR TİCARET SANAYİ ODASI İNŞAAT MALZEMELERİ MESLEK KOMİTE BAŞKANI -ALMİR İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI

PROGRAMI NASIL DEĞERLENDİRİRSİNİZ?

Kahramanmaraş Ticaret Sanayi Odamızın ve Genç girişimci arkadaşlarımızın organize etmiş olduğu programı çok anlamlı ve güzel buldum. Bu programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. 10 bin üyesi bulunan odamızdaki arkadaşlarımızın bir araya gelmesini ve kaynaşma ortamı içerisinde olması bizi çok mutlu etti. İnsanların istişare amaçlı bir araya gelmesi, ortak mekanda bulunması ve işlerini yönlendirmek amaçlı bir fikir alışverişinde bulunması şehrimiz adına çok güzel bir durum.

TİCARET SANAYİ ODASININ ÖNCEKİ DÖNEMLERDE DÜZENLEMİŞ OLDUĞU PROGRAMLARA DAVET VE KATILIMLAR KONUSUNDA NELER SÖYLERSİNİZ?

Daha öncesinde iletişim problemleri yaşanıyordu. Ancak son zamanlarda iletişim ağlarının çeşitlenmesi ve teknolojinin yerinde kullanılması bu sorunların aşılmasında  bir sebep oldu. Şu anda iletişim kanalları açık ve herkese rahat bir şekilde ulaşılıyor. Buna bağlı olarak katılımlarımız da yoğun oluyor. Bugün şunu gördük ki; program çok olumlu geçti ve herkes memnun kaldı. Bu tarz programların periyodik olarak devam etmesi lazım.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.