Ruşen Ünlü’den Ramazan Bayramı mesajı

Gelişen ve genişleyen tarım sektöründe günümüz teknolojisine ayak uyduran, Türkoğlu’nun yükselen değeri Ünlü Tarım İşletmecisi Ruşen Ünlü Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2021 20:23
Ruşen Ünlü’den Ramazan Bayramı mesajı

Gelişen ve genişleyen tarım sektöründe günümüz teknolojisine ayak uyduran, Türkoğlu’nun yükselen değeri Ünlü Tarım İşletmecisi Ruşen Ünlü Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ünlü mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bayramlar, birliğin ve beraberliğin pekiştiği, dargınların barıştığı, kavuşmanın ve hasretleri dindirmenin daha da anlam kazandığı, manevi sorumlulukların ön plana çıktığı özel günlerdir. Türkiye’nin dört bir köşesinde gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin, başta ülkemiz Türkiye’de terörün son bulmasına; Kerkük’te, Doğu Türkistan’da, Suriye’de ve dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan insanlık dramlarının sona ermesine vesile olmasını diliyorum. Canlarını bu topraklar için veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Kovid-19 salgını sebebiyle Ramazan Bayramı'nı evlerimizde geçirecek olsak da kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin mesafelerle engellenemeyecek nitelikte, gönülden gönüle ulaşan bir bağ olduğunu biliyoruz. Bu mübarek günde her ne kadar yan yana gelemezsek de, kucaklaşamazsak da, büyüklerimizin ellerinden, küçüklerimizin gözlerinden öpmekten mahrum kalıyor olsak da eve sığdırdığımız bu mahzun bayramımızın müjdeli günlerin habercisi olmasını temenni ediyor; her bir kardeşimiz ve sevdiklerine, ilimize, ülkemize, İslam alemine ve de tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

Mübarek Ramazan Bayramının size ve ailenize bolluk, bereket ve sağlık, İslam âlemi ve Yüce Türk Millet’ine barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, Cenabı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.”

7ade1236-f49a-46c1-9430-f9d1c56203a6.jpg

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.