Orhan Ayaz Kimdir?

Kahramanmaraş Andırın Kaymakamı Orhan Ayaz kimdir? Sorusu merak ediliyor. Orhan Ayaz'ın hayatı araştırılıyor. İşte Orhan Ayaz'ın eğitim ve kariyer hayatı otobiyografisi haberimizde yer almaktadır.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2023 08:45
Orhan Ayaz Kimdir?

1992 yılında Trabzon'un Of ilçesinde doğmuştur. İlk orta ve lise eğitimini Trabzon İline bağlı Of ilçesinde tamamlayan Orhan Ayaz, 2015 yılında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur.

2016 yılında Gelir İdaresi Başkanlığında Gelir Uzmanı Yardımıcısı olarak memuriyet hayatına başlayan Kaymakamımız, 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 107. dönem Mülki İdare Amirliği Ardahan Kaymakam Adayı sıfatıyla mülki idare amirliğine intisap etmiştir.

İçişleri Bakanlığının tensibiyle Ardahan'da İl merkezi stajını tamamlamasının ardından Yalova/Armutlu ve Diyarbakır/Yenişehir ilçelerinde refiklik stajını tamamlamıştır.

2019 yılında Samsun/Ayvacık Kaymakamı olarak atandı.

19.08.2021 tarih ve 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararı ile Gümüşhane Torul Kaymakamlığına atanan Kaymakam Orhan Ayaz 05.09.2021 tarihinde göreve başladı.

Ayaz evli ve bir çocuk babasıdır.

2023 yılında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş Andırın ilçesinin Kaymakamı olarak atanmıştır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.