Onikişubat'ta Kırsal Kalkınma Nasıl Sağlanacak? Toptaş'tan Cevaplar

AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, kırsal kalkınma için önemli projeler açıkladı. Destekler, Bitki Üretim Merkezi ve Doğal Ürünler Pazarı ile Onikişubat'ta tarım atağı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2024 17:46
Onikişubat'ta Kırsal Kalkınma Nasıl Sağlanacak? Toptaş'tan Cevaplar

31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, kırsal mahallelere yönelik projelerini anlatan bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Beşen, Kertmen, Sarıgüzel, Hacıbudak, Payamlı, Hacınınoğlu, Ilıca ve Gedemen mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Toptaş, kırsal kalkınma noktasında önemli destekler sunacaklarını söyledi.

Kırsal Kalkınmada Yeni Vizyon

Toptaş, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, Onikişubat'ın her bir noktasını ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam ettiklerini vurguladı. Kırsal mahallelerin kalkınması için planladıkları projeleri anlatan Toptaş, şunları söyledi:

"Bugün Beşen, Kertmen, Sarıgüzel, Hacıbudak, Payamlı, Hacınınoğlu, Ilıca ve Gedemen mahallelerimizde hemşehrilerimizle buluştuk. Sohbet ettik, taleplerini dinledik ve projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Kırsal mahallelerimizin kalkınması için hayata geçireceğimiz destekler, Bitki Üretim Merkezi, Doğal Ürünler Pazarı ve Mobil İletişim Aracı projelerimizi anlattık. Hamdolsun projelerimiz hemşehrilerimiz tarafından büyük bir ilgi gördü."

Güven Tam, Hedef Daha İleri Bir Onikişubat

Toptaş, projeleriyle Onikişubat'ı daha da ileriye taşıyacaklarına inandıklarını ve hemşehrilerinden tam güven aldıklarını belirtti. 31 Mart'ta göreve gelmeleri halinde gece gündüz çalışacaklarını sözlerine ekleyen Toptaş, "Projelerimizle hemşehrilerimiz kazanacak, Onikişubat kazanacak" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.