Omuz omuza yarınlara yürüyeceğiz

65. Hükümet Başbakan Yardımcısı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak Türkiye’nin sürekli kriz yaratan anayasasını halkın değiştirdiğine vurgu yaparak, “Milletin Partisi Millet ile birlikte 16 yaşında tazeleniyor” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:50
Omuz omuza yarınlara yürüyeceğiz

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı 2. olağan kongresinde açıklamalarda bulunan ve parti mensuplarına önemli mesajlar veren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, kendisini davasına adamış kişilerin kurmuş olduğu bu hareketin Onikişubat İlçesinde yüzde 80 oy oranına ulaştığını belirterek, “Bu yol uzun ince kutlu bir yol. Bu yolun neşeli günleri var” diye konuştu. Kongrelerin partiler için çok önemli olduğunu anlatan Kaynak, başarılarla övünen değil, başarılarla şükreden bir parti olduklarını söyleyerek, şunları kaydetti:

“YENİDEN TAZELENİYORUZ”
“Biz burada Onikişubat İlçe Kongremizi gerçekleştirirken bu topraklar üzerinde kolay bir millet olmadığımızı göstermek üzere Genel Başkanımızın çağrısı üzerine Muş’ta Malazgirt zaferinin yıldönümünü idrak ediyoruz. Kongreler önemli tarihlerdir. Kongre salonuna geldiğimden itibaren çok doğru bir davada istikamet üzerindeyiz. Kendini davasına adamış 3-5 kişinin o meşaleyi yaktığı hareket Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesinde yüzde 80 oy oranına ulaşmıştır. AK Partinin başarısının sırrı yeni bir parti olup yeni bir hareket olmamızdır. Mahir Ünal Bey’in gerçekten partimizin adabına uygun birisidir. Genel Başkan Yardımcımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Biz başarılarımızla övünmüyoruz, başarılarımızla şükrediyoruz. Milletin Partisi Millet ile birlikte 16 yaşında. Yeniden tazeleniyoruz. İnandığı dava uğruna 50 yılını vermiş ağabeylerimiz var ve 50 yıl davalarına sahip çıkacak kardeşlerimiz var. Bu yol, yola çıkılan uzun ince kutlu bir yol, kutlu bir yürüyüş. Bu yolun neşeli günleri var.

“CESARETENİZ VARSA TÜRKİYE’YE EL UZATIN!”
Dışımızdaki büyük oyunları asla görmezden gelemeyiz. Almanya’daki Hollanda’daki seçimlerin arkasında başka tarihi gerçekler var. Türkiye’ye Avrupa Birliği ceza gönderdi diyorlar. Bunu Almanya Dışişleri Bakanı söylüyor. Hadi cesaretiniz varsa Türkiye’ye el uzatın. Bütün bunlara karşı gelmek için çok güçlü olmak lazım. Biz çok güçlü olma yolunda ilerliyoruz. Bugün Somali’deki iç savaş Cumhurbaşkanımızın fikrini almadan çözülemiyorsa bundan dolayı hepimiz şükretmeliyiz. Türkiye sadece sınırlar içerisinde değil, bizim gönül coğrafyamız var. Cumhurbaşkanımız ifade ediyor, teröre karşı kullanmak üzere bize silah vermeyen müttefiklerimiz bize karşı teröre silah veriyorlar.

“VEFASIZLIĞIN DEFTERİMİZDE YERİ YOK”
Güneydoğu ve Doğuda terörle 40 yıldan beri mücadele ediyoruz. Ama bunlara rağmen kendi insansız hava aracımızı üretiyoruz. Bizim güçlü devlet, güçlü ordu ve birliğini beraberliğini muhafaza etmiş bir millet ile yapamayacağımız yok. İnanmış olmamız lazım. İnandığımız davaya bağlanmamız lazım. Bugün Onikişubat İlçemizin bu kongresi önümüzdeki 2 yılın zor ama en önemli başlangıcıdır. AK Parti olarak hiç boş durmadık. 16 yılda 12 seçim yaşadık. Türkiye’nin anayasasını, istikrarsızlık riski taşıyan sürekli kriz üreten anayasasını sizler değiştirdiniz, Allah sizden razı olsun. Milletimizin bin yıllık tarihini, cumhuriyetimizin 94 yıllık tarihinin en önemli istikrarını gerçekleştirmeye çok yakınız. Başardığımız anayasa değişikliğinden sonra karşımızdaki tüm olumsuzluklar bitiyor. Kahramanmaraş’ımızda Andırın ile başlayan Onikişubat ile devam eden çok önemli bir başlangıcın içindeyiz. Vefasızlığın defterimizde asla yeri yoktur. Yeni arkadaşlarımızla kol kola, omuz omuza yarınlara gideceğiz. Bu kutlu yürüyüşümüzde ter döken tüm gönül dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Kahramanmaraş’ın kutlu yürüyüşünün başlangıcı olmasını diliyorum.”

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.