Öğretmenlik Ulvi bir görevdir

Öğretmenlik Ulvi bir görevdir

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2020 17:26
Öğretmenlik Ulvi bir görevdir

Vali Özkan mesajında, “Öğretmenlik, emek, sabır, fedakârlık ve hoşgörünün en yüksek manada sergilendiği ulvi bir görevdir. Çocuklarımızın bedensel, zihinsel,  duygusal, sosyal ve toplumsal açıdan gelişiminin anne-babadan sonra en büyük temsilcileri öğretmenlerimizdir.

Hızlı gelişen bilgi ve teknoloji dünyasına ayak uydurarak bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılmasında önemli rol oynayan, geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin ve daha ileri hedeflere yürümenin anahtarı durumunda olan siz saygıdeğer öğretmenlerimizden beklentilerimiz ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlerini özümsemiş bireyler yetiştirmeleridir.

En değerli varlıklarımızı, yarının mimarı olacak yavrularımızı sizlere emanet ediyoruz. Bu millet, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşüne azimle devam edecektir.

Ülkemizin her köşesinde fedakârca çalışarak bu ulvi görevi hakkı ile yerine getiren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.