Mutluluğunuz ve motivasyonunuz Avize Park ile farklı olacak

Yüzlerce avize ve aydınlatma ürününün yer aldığı Avize Park, her zevke ve her fikre hitap ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Kasım 2020 10:50
Mutluluğunuz ve motivasyonunuz Avize Park ile farklı olacak

Avize Park Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kabalcı, mutluluğun ve motivasyonun sırlarından bir tanesinin de aydınlatma olduğunu dile getirdi.


AYDINLATMA ÇOK ÖNEMLİ

Elektrik sektöründeki tecrübesini avize sektörü ile süsleyen ve Kahramanmaraş’ta aydınlatma denildiği zaman ilk akla gelen marka olan Avize Park’ın Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kabalcı mutluluğun sırlarından bir tanesinin de aydınlatma olduğunu belirtti. “Bir insan karanlıkta nasıl mutlu olamıyorsa doğru aydınlatma olmadığında da pek mutlu olamaz” diyen Kabalcı, “Aldığınız ışık ister güneşten olsun, ister yaptığınız bir dekorasyonda kullandığınız aydınlatma olsun. Doğru ışığı aldığınızda mutluluğunuz ve motivasyonunuz farklı olacaktır. ” ifadesini kullandı.

kahramanmaras,-avize-park.jpg


BİRİNCİ SIRADAYIZ

Kahramanmaraş’ta avize sektöründe önemli bir açığı Avize Park ile kapattığının altını çizen Kabalcı, “İnsanlarımız bizden önce Adana ve Gaziantep gibi illeri tercih ediyorlardı. Fakat biz Avize Park’ı faaliyete geçirdikten sonra şehirde büyük bir eksikliği gidermiş olduk. Kaliteyi ve bol çeşidi Kahramanmaraşlılarla buluşturduk. Çeşit konusunda Kahramanmaraş’ta ilk sıradayız” dedi. Avizeciliğin çok ince bir sanat olduğunu belirten Kabalcı, “Avize göz ve mimari zevke hitap etmek zorunda. Eskiden insanlarımız avizeyi salon takımına göre alıyordu. Şimdi ise salon takımını avizeye göre alıyor ifadesini kullanarak toplumun lüksü ve moderniz mi çok sevdiğini belirtti.


YÜZLERCE ÇEŞİT AVİZE PARK’TA

Kabalcı son olarak, “Yüzlerce avize ve aydınlatma ürününün yer aldığı Avize Park, her zevke ve her fikre hitap etmeye çalışıyor. Tüm yenilikleri ve trendleri yakından takip ediyoruz. Mağazamıza gelen misafirlerimiz her tarzın izlerini rahatlıkla bulabilir. Tüm vatandaşlarımızı Avize Park Mağazamıza bekliyoruz” dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.