MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCILARI MEZUNİYET VE KARNE TÖRENİNE KATILDI

Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencileri, 13 Haziran 2013 Cuma günü, okulda düzenlenen tören ile mezun oldu. Düzenlenen mezuniyet törenine Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ahmet Akküncü, Ahmet Sarıtürk, Şube Müdürü Duran Doğan,

Yayınlanma:
Güncelleme: 00 0000 00:00
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCILARI MEZUNİYET VE KARNE TÖRENİNE KATILDI

Halkla İlişkiler ve Organizasyon Alan Şefi Burcu Özel sunuculuğunu yaptığı program, Okul Müdürü Ali Özdemir’in konuşması ile başladı.  Özdemir,  okulun temizliğine vurgu yaparak,  Sağlık Bakanlığı tarafından ‘Beyaz Bayrak’ almaya hak kazandıklarını belirterek,  konuşmasına şöyle devam etti: ‘Başarabilen insanlar her zaman kendilerine büyük hedef koyanlardır. Hedef koyduk ve başardık. ’  dedi.

 

Özdemir’in konuşmasının ardından ‘Kaliteli Okul Projesi’ ve 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı  projelerine  katılan öğretmenlere ve öğrencilere  başarı belgeleri, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Akküncü ve Sarıtürk, Şube Müdürü Doğan tarafından verildi. Daha sonrasında sene boyunca gerçekleştirilen; Ekmek İsrafını Önleme, Eğitimde Değerler Projesi, Oryantrik dalında ve Voleybol Turnuvasında birinci olan öğrencilere madalya ve ödülleri okul öğretmenleri tarafından takdim edildi.

Okuldan dereceyle mezun olan öğrencilere plaketleri Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Akküncü, Sarıtürk ve Milli Eğitim Şube Müdürü Doğan tarafından takdim edilerek ; mezun olan öğrencilere temsili diploma verildi.  Mezun olan öğrencilerin kep fırlatma merasimi ile tören son buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.