Milletvekili Sıtkı Güvenç'ten YGS'ye Girecek Öğrencilere Mesaj‏

Kahramanmaraş Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Sıtkı GÜVEÇ, 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan öğrencilere bir mesaj yayınlayarak başarılar diledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2015 12:51
Milletvekili Sıtkı Güvenç'ten YGS'ye Girecek Öğrencilere Mesaj‏

Kahramanmaraş Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Sıtkı GÜVEÇ, 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına  (YGS) girecek olan öğrencilere bir mesaj yayınlayarak başarılar diledi.

 

Milletvekili GÜVENÇ: “ Eğitim öğretim hayatına Yüksek Öğretimde devam edebilmek için lise son sınıfta okuyan veya liseden mezun olup da daha önce bir Yüksek Öğretim Kurumuna yerleşemeyen öğrencilerimize Pazar günü girecekleri YGS’ de başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Sınava girecek öğrencilere ve ailelerine iyi dilek ve temennilerini ileten GÜVENÇ, sözlerine şu şekilde devam etti:

 

“Üniversiteye girişin ilk adımı olan ve milyonlarca insanı ilgilendiren bu sınav, hayati derecede olmasa da hem öğrencilerimizin hem de velilerinin hayatında önemli bir yere sahip. Umutların bağlandığı, beklentilerin üst seviyelere ulaştığı bir sınav olma özelliği taşıyor. Uzun ve yoğun bir çalışma süreci geçiren öğrencilerimizin emeklerinin boşa gitmemesi ve başarılı olmaları, tabi ailelerinin de beklentilerinin karşılık bulması hepimizin arzusudur.  Öğrencilerimiz bu ve bundan sonra girecekleri sınav için mutlaka işinin uzmanı kişi ve kurumlardan, okullardaki öğretmenlerinden gerekli rehberlik hizmetlerini ve desteği almışlardır. Ben öğrencilerimizden aldıkları rehberlik ve destek doğrultusunda gerekli hususlara dikkat etmelerini istiyorum. Bir kez daha hem ülke genelinde hem de Kahramanmaraş’ta sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Huzurlu bir ortamda sınav geçirmelerini temenni ediyorum.” 15.03.2015  

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.