Mahmut Yardımcıoğlu Kahramanmaraş Havalimanı İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Seslendi!

Batı Asya Araştırmaları Enstitüsü (BAAE) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Kahramanmaraş Havalimanıyla ilgili “ILS cihazı konusu ne zaman çözülecek? Nasıl bir aygıt bu? Siz çözebilirsiniz bu işi Sayın Cumhurbaşkanım” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2022 16:30
Mahmut Yardımcıoğlu Kahramanmaraş Havalimanı İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Seslendi!

Kahramanmaraş Havalimanına uçak iniş kalkış sorunuyla sosyal medya hesabından açıklama yapan Batı Asya Araştırmaları Enstitüsü (BAAE) Başkanı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

Cumhur ittifakının kalesi olan Kahramanmaraş’ta iş işten geçmeden bu sorunun çözülmesi gerektiğine işaret eden Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu şunları söyledi;

“Bu şehir cumhur ittifakının kalesi olan bir şehir. ama bu vekillerle devam edilecekse şehrin hali ancak bu kadar olacak ve sonuç bir felaket olacak. iş işten geçmeden bu vekillerin bunu çözebileceği yok. size çözebilirsiniz bu işi sayın cumhurbaşkanım.

Sayın bakan bey, bu ILS cihazı her ne ise bir an önce çözülsün lütfen. savaş uçağı yapan benim ülkem bir cihazı bulup takamıyor mu? bu nasıl bir beceriksizlik böyle. bu nasıl bir umursamazlık böyle. bu şehir aziz ülkemin 16. büyük ekonomisi. lütfen sorunu çözün.

Sayın Adil Karaismailoğlu kime, nereye, ne zaman ve niçin bakıyorsunuz bilemiyorum ama maraş'a bakmadığınız ve/veya bakamadığınız kesin. ILS cihazı konusu ne zaman çözülecek? nasıl bir aygıt bu? ve artık yeter. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beye yakıştıramıyorum sizin bu çözmediğiniz işi?

Sayın Cumhurbaşkanım bunları yazmaktan hicap duyuyorum. Ama bilin istedim ve artık yeter dedim. Bıçak soksan gölgeme sıcacık kanım damlar. Dönde bir bak ülkeme başsız başsız adamlar”

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.