Mahçiçek “Bu yıl onikişubat’ın gözdesi yüzme havuzları oldu”

Onikişubat Belediyesi’nin yüzme havuzları ilçede yoğun ilgi görüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ağustos 2018 12:04
Mahçiçek “Bu yıl onikişubat’ın gözdesi yüzme havuzları oldu”

Onikişubat Belediyesi’nin yüzme havuzları ilçede yoğun ilgi görüyor. Özellikle yaz kursları ile birlikte öğrencilere ücretsiz olarak yüzme eğitimi imkânı sunan Onikişubat Belediyesi’nin 6 adet kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

m1-078.jpg

Yaptığı açıklamada bu yıl Onikişubat’ın gözdesinin yüzme havuzları olduğunu belirten Başkan Mahçiçek “2 tanesi Haydarbey ve Necip Fazıl mahallelerimizde yarı olimpik olmak üzere, Şehit Abdullah Çavuş, Piri Reis, Cumhuriyet, Barbaros ve Saçaklızade Mahallelerimizde dahil toplamda 7 adet kapalı yüzme havuzumuz bulunuyor. Yüzme bilmeyen çocuklarımız için yaz okulları kapsamında ücretsiz olarak özel antrenörler eşliğinde yüzme eğitimleri veriyoruz. Orta ölçekli bir spor kompleksi konumunda olan inşası devam eden, iki konsept bir arada Saçaklızade ve Barbaros Bilgi ve Kültür Evlerimizi hem eğitime hem de sportif faaliyetlere katkı sağlamak amacıyla vatandaşımızın hizmetine açacağız. Özellikle yaz kurslarımız kapsamında yüzme eğitimi programlarımız gençlerimiz ve çocuklarımız tarafından yoğun ilgi gördü” ifadelerine yer verdi.

m2-060.jpg

Onikişubat Belediyesi inşa ettiği Bilgi ve Kültür evleri kapsamında okuma salonu olarak hizmet verecek Mevlana Bilgi ve Kültür Evi hariç, aynı konseptte bütün projelerinde eğitimin yanı sıra, fitness salonu gibi sportif faaliyetlerinde gerçekleştirebileceği imkânlar sunuyor.

Bir diğer önemli proje FIBA ve FIVB standartlarına uygun Hürriyet Spor Salonu’ndan da bahseden Başkan Mahçiçek “Burada vatandaşlarımız basketbol, voleybol, masa tenisi ve hanımlara özel fitness gibi imkânlardan da faydalanabiliyor. Yine bulunduğu bölgede sosyal statü açısından zenginlik kazandırıyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum