KASKİ Kahramanmaraş'ta personel alımı yapacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel (KASKİ) A.Ş. yeni iş ilanları yayınladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Temmuz 2021 17:23
KASKİ Kahramanmaraş'ta personel alımı yapacak

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ)’nün resmi internet sitesinden yayımlanan duyuruya göre, Lisans eğitimi almış inşaat mühendisliği ve makine mühendisliği bölümünden 3 kişi; ön lisans eğitimi almış Tekniker (İnşaat, Elektrik, Makina, Sıhhi Tesisat) ve Sayaç Okuma Personeline ise 10’ar kişi, toplam 23 personel alınacağı kaydedildi.

PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI:

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresinin birimlerinde çalıştırılmak üzere KASKİ PERSONEL A.Ş. tarafından aşağıdaki eğitim/bölümlerden mezun personel alınacaktır.

 
Unvan-Bölüm
Eğitim
Sayı
İnşaat Mühendisi
Lisans
2
Makine Mühendisi
Lisans
1
Tekniker (İnşaat, Elektrik, Makina, Sıhhi Tesisat)
Ön Lisans
10
Sayaç Okuma Personeli
Ön Lisans
10
Toplam 
 
23

 

A-BAŞVURU ŞARTLARI

1) 2018/11608 Sayılı BKK ile yürürlüğe konulan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları İle Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4’ üncü maddesindeki şartları taşımak.

2) Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) en az 60 veya 100 üzerinden en az 60 diploma notuna sahip olmak.

3) Son müracaat tarihi itibariyle 30 yaşını geçmemiş olmak.

4) Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olmak.

5) Adayların eğitimleri ile orantılı olarak temel bilgisayar programlarını kullanma becerisine sahip olmak.

6) (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

7) Tüm kadro ilanları için idarenin merkez ve ilçelerde bulunan hizmet birimlerinde arazi, sahada görev yapabilme ve esnek çalışma koşullarını kabul etmek.

8) Sağlık açısından büroda, arazide ve yaya olarak çalışmasında herhangi bir engeli bulunmamak.

9) İş deneyimi olanlar tercih sebebi olacaktır.

B-MÜRACAAT TARİHİ VE ŞEKLİ

Başvuru şartlarını taşıyan adayların 16-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında, KPSS puanı veya diploma notunun mezun olduğu üniversitenin yüzlük sistemindeki karşılığı olan notuna göre https://maraskaski.gov.tr web adresi üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

NOT: Nüfus cüzdanı, ikametgâh belgesi, başvurunun yapıldığı unvanla ilgili diploma veya mezuniyet belgesi, varsa ek olarak alınan eğitimlerle ilgili diploma, kurs, seminer, yetki belgesi vb. diğer belgeler, adli sicil kaydı belgesi, iletişim bilgileri(Telefon, e-mail), mezun olduğu üniversiteden diploma notunun yüzlük sistemdeki karşılığını gösteren onaylı belge online olarak başvuruda eklenecektir.

C-DEĞERLENDİRME VE SINAV TARİHİ
 1) Başvuru şartlarını taşıyan adaylardan yarısı KPSS puanına göre, kalan yarısı diploma notuna (mezun olduğu üniversitenin yüzlük sisteme) göre sıralanarak,  alınacak personel sayının 6 katı aday yazılı ve/veya sözlü sınava çağrılacaktır. Yazılı ve/veya sözlü sınav tarihi ayrıca duyurulacaktır.

 2) Yazılı ve/veya sözlü sınavda başarılı olanlar 4857 Sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde KASKİ PERSONEL A.Ş. de istihdam edilecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.