Kahramanmaraş'ta Yaptığı Binalar Yıkılmıştı: Ak Parti'li Başkan Görevden El Çektirildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaptırdığı binalarda yıkımlar olduğu bilgisi üzerine partisinin Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu'na görevden el çektirdiklerini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2023 19:49
Kahramanmaraş'ta Yaptığı Binalar Yıkılmıştı: Ak Parti'li Başkan Görevden El Çektirildi

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesine bağlı Doğukent bölgesinde AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu'nun sahibi olduğu Melşa İnşaat tarafından yapılan binalar yıkılmıştı. Vatandaşların 6-7 ay önce taşındığı 140 konutluk Badı Saba Konutlarında yüzlerce kişi hayatını kaybetmesinin ardından Şahin Avşaroğlu, bugün gözaltına alınmış ve mahkemenin ardından tutuklanmıştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu'nun görevden alındığını açıkladı.

Kandemir, "Avşaroğlu'nun inşa ettiği yapılarda da yıkımlar olduğunu öğrenince AK Parti olarak derhal görevden el çektirdik ve yerine de bir başka arkadaşımızı görevlendirdik. Bundan sonraki yasal süreci kendisi takip edecek. Sonucunu bilemeyiz ama parti olarak bu konuda en ufak bir tavizimiz asla olmaz. Temel prensipler çerçevesinde gereken adımları atarız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.