Kahramanmaraş'ta O Bulvar Trafiğe Kapalı Olacak!

Binevler Bölgesi Cadde Yenileme projesi kapsamında Alparslan Türkeş Bulvarı’nda ikinci etap çalışmalarını da tamamlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, caddenin kalan kısımlarının da asfaltını yeniliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ağustos 2023 22:34
Kahramanmaraş'ta O Bulvar Trafiğe Kapalı Olacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat ilçesine bağlı Alparslan Türkeş Bulvarı’nda gerçekleştirilecek asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla Yurt Kavşağı’ndan Çocuk Yuvası Kavşağı’na kadar yaklaşık 1 kilometrelik kısmın 5 – 9 Ağustos tarihleri arasında trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Yurt Kavşağı’ndan Çocuk Yuvası Kavşağı’na kadar yaklaşık 1 kilometrelik kısımda gerçekleştirilecek asfalt çalışmaları dolayısıyla cadde 5 – 9 Ağustos tarihleri arasında trafiğe kapalı olacak.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; çalışmalar esnasında aksamaların meydana gelmemesi adına belirtilen tarihlerde caddeye araç park edilmemesi, trafikte herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmaması için trafik işaret ve işaretçilerine uyulması ve ulaşımda alternatif güzergâhların kullanılmasının önem arz ettiği belirtildi.

yol-kapama-001.jpg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.