Kahramanmaraş'ta Heyecan Masada

Kahramanmaraş'ta geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek Masa Tenisi Turnuvası 14-15-16 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2023 15:04
Kahramanmaraş'ta Heyecan Masada

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde yaklaşık 10 ülkeden 200 sporcunun katılması beklenen Masa Tenisi Turnuvası için geri satım başladı.

Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan’ın Direktifleri yaz aylarının başlamasıyla birlikte şehirde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek olan Andırın Belediyesi, 2. Ödüllü Masa Tenisi Turnuvası için çalışmalar devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Andırın Belediyesi, Andırın Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen turnuva ilçenin tanıtımına da katkı sağlanması amacıyla daha önce tarihi ve turizm alanlarında yapılmıştı.

14-15-16 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak müsabakalar Andırın Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Yaklaşık 10 Ülke Sporcularının’da katılımı 200 sporcunun katılması beklenen, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Andırın Kaymakamlığı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu, Andırın Belediyesi, BTC, Andırın Gençlerbirliği Spor Kulübü, Masa Tenisi Dostluk Ligi, Alfa Jimnastik Akademi Spor Kulübü Organizasyonu ile gerçekleşecek Turnuvaya şimdiden Ukrayna, İran, Irak, Rusya, Romanya, Suriye gibi Ülkelerden müracaat yapıldı.

5 Katagoride yapılacak olan Ödüllü Masa Tenisi Turnuvası için kayıtlar son aşamaya gelindi ve heyecan doruklara ulaştı.

Andırın’da geleneksel hale gelen Turnuvanın Organizasyon Komitesinde ise Mustafa Palta, Nebi Kürtül, Umut Dönmez, Kadir Kayıran ve Mustafa Demir yer aldı.

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.