Kahramanmaraş'ta 23 Nisan coşkusu: Eğlence dolu şenlikler ve sürprizler!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Şenliği'nde çocukları unutmadı! NFK Kültür Merkezi'nde eğlenceli etkinlikler ve hediyeler sizleri bekliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2024 18:01
Kahramanmaraş'ta 23 Nisan coşkusu: Eğlence dolu şenlikler ve sürprizler!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukları unutmadı. NFK Kültür Merkezi önünde düzenlenecek olan etkinliklere tüm minikleri bekliyoruz.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman vatandaşların yanında olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, farklı yaş gruplarına yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerini artırarak devam ettiriyor. Bu kapsamda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da miniklere özel bir şenlik düzenliyoruz. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde kurulacak olan şenlikte çocuklarımızı eğlenceli gösteri ve etkinlikler bekliyor olacak. Ayrıca, çocuk bayramında miniklerimize güzel hediyeler de sunacağız.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 23 Nisan Salı günü 10.00 - 17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan şenliğe tüm çocukların davetli olduğu ifade edildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.