Kahramanmaraş'ta 20 kişi tutuklandı! Organize suç örgütüne büyük darbe

Kahramanmaraş merkezli suç örgütüne yönelik operasyonda 20 kişi tutuklandı. Uyuşturucu ticareti yapan suçluların ele geçirildiği operasyonda, önemli miktarda uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Nisan 2024 12:11
Kahramanmaraş'ta 20 kişi tutuklandı! Organize suç örgütüne büyük darbe

Kahramanmaraş merkezli organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20 kişi tutuklandı. İl Jandarma Komutanlığı'nın Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan suç örgütüne yönelik 3 Nisan'da gerçekleştirdiği operasyonda 21 zanlıyı gözaltına aldı.

Jandarma tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara sevk edildi. Sevk edilen zanlılardan 20'si tutuklanırken, biri adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kahramanmaraş ve Gaziantep illerinde gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu madde imalatı ve ticareti yapan şüphelilerin arasında yer aldığı belirtiliyor. Operasyonda, ruhsatsız tabanca, av tüfeği ile toz, tablet ve sıvı formunda uyuşturucu madde ele geçirildiği de ifade ediliyor. Narkotik dedektör köpeklerinin de operasyona katıldığı belirtiliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.