Kahramanmaraş Valisi Nurhak ve Ekinözü ilçelerini ziyaret etti

Kahramanmaraş Valiliği makamına oturduktan kıs bir zaman sonra ilçe gezileri ve STK ziyaretlerine başlayan Vali Ömer Faruk Nurhak ve Ekinözü ilçelerini ziyaret ederek yetkililerden brifing aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2020 10:16
Kahramanmaraş Valisi Nurhak ve Ekinözü ilçelerini ziyaret etti

Kahramanmaraş Valiliği makamına oturduktan kıs bir zaman sonra ilçe gezileri ve STK ziyaretlerine başlayan Vali Ömer Faruk  Çoşkun Nurhak ve Ekinözü ilçelerini ziyaret ederek yetkililerden brifing aldı.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Nurhak ilçemize giden Vali Ömer Faruk Coşkun, ilk olarak Nurhak Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

11.jpeg

İlçe Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Yasin Akgül ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak ilçemizde başarılı hizmetlere vesile olması temennisinde bulundu.

Vali Coşkun ayrıca, Kaymakam Yasin Akgül’den ilçenin ekonomik yapısı, eğitim, sağlık ve asayiş hizmetleri, tarımsal faaliyetler, tarihi ve kültürel varlıkları hakkında bilgiler aldı.

8-001.jpeg

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Nurhak Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Vali Ömer Faruk Coşkun, Başkan İlhami Bozan ile bir süre görüşerek Belediye hizmetleri ile ilgili bilgilendirildi.

Kültür Merkezi’nde Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri ve Vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Vali Coşkun, burada yaptığı açıklamada; İlçemize daha iyi hizmetler sunulması ve kamu yatırımlarının aksatılmaması noktasında birlikte gayret göstereceklerini belirtti.

Belediye ziyaretinin ardından Nurhaklı hemşehrilerimizle selamlaşıp bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, esnaflarımızı da ziyaret ederek maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulması hususunda hatırlatmalarda bulundu.

Vali Coşkun, Kaymakam Yasin Akgül ve Belediye Başkanı İlhami Bozan ile birlikte Valiliğimiz ve Nurhak Belediyesinin katkılarıyla yapılan Park’ın açılışını gerçekleştirdi.

thumbnail_5-005.jpg

EKİNÖZÜ İLÇESİNDE SOKAĞA ÇIKTI

Ekinözü ilçemizde ziyaretlerde bulunan Vali Ömer Faruk Coşkun, Ekinözü Kaymakamlığını ziyaret ederek kamu hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Kaymakam Vekili Talat Tabur ile bir süre görüşen Vali Coşkun, ilçenin kamu yatırımları ve tüm hizmet alanları hakkında bilgiler aldı.

thumbnail_9-003.jpg

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ekinözü Belediye Başkanlığı’na geçen Vali Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı Bilal Eker ile bir araya geldi. Belediye hizmetleri ile ilgili Başkan Eker tarafından bilgilendirilen Vali Coşkun, ilçemizde iyileştirilmesi gereken alanların ve kamu yatırımlarının desteklenmesi hususunda valilik olarak imkânlar dâhilinde destek verme gayreti içerisinde olunacağını belirtti.

İlçedeki temaslarına devam eden Vali Coşkun, vatandaşlarımız ve esnaflarla da selamlaşıp, maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulması hususunda hatırlatmalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.