İYİ Parti Kahramanmaraş Programında Skandal: Basın Mikrofonları Kaldırıldı!

Kahramanmaraş'ta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in programında basın mensuplarının mikrofonları indirilerek sadece ANKA Haber Ajansı'nın mikrofonu kullanıldı. Bu durum, gazeteciler arasında büyük tepkiye yol açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2023 17:14
İYİ Parti Kahramanmaraş Programında Skandal: Basın Mikrofonları Kaldırıldı!

Kahramanmaraş'ta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in programında, basın mensuplarının mikrofonları kürsüden indirildi.

ANKA Haber Ajansı'nın mikrofonunun dışında diğer basın mensuplarının mikrofonları kaldırıldı, bu durum gazeteciler arasında büyük tepki uyandırdı. Olayın ardından bazı gazeteciler salonu terk etti.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkan adayları Mesut Dedeoğlu için düzenlediği tanıtım programında bu olay yaşandı. Programın başlaması gereken saat olan 14:00'te başlamayarak, Genel Başkan Meral Akşener'in bir saatlik gecikmesiyle saat 15:00'te başladı.

Meral Akşener, salona gelmeden önce ulusal ve yerel basın mensupları kameralarını kurarak mikrofonlarını kürsüye yerleştirdi. Ancak, salonda bulunan bir görevli, sadece ANKA Haber Ajansı'nın mikrofonunu kürsüde bırakarak diğer mikrofonları indirdi.

Bu durum gazeteciler arasında büyük bir tepkiye yol açtı. Görevli, mikrofonları indirme sebebini "Meral Hanımın yüzü görünmüyor" şeklinde açıkladı, ancak ANKA Haber Ajansı'nın mikrofonunun tam ortasında olması gazetecilerin rahatsız olmasına sebep oldu. Olayın ardından, bazı gazeteciler Genel Başkan Meral Akşener'in gelmesini beklemeden salondan ayrıldı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum