İçişleri Bakanlığı Kahramanmaraş'ta 62 sözleşmeli personel arıyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş genelinde toplam 62 sözleşmeli personel alımı için başvurular başladı. Detaylar için hemen haberimizi okuyun!

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Nisan 2024 12:57
İçişleri Bakanlığı Kahramanmaraş'ta 62 sözleşmeli personel arıyor!

Kahramanmaraş genelinde, İçişleri Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere toplamda 62 sözleşmeli personel alımı için başvurular başladı.

İçişleri Bakanlığı'nın 2024 yılı merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 4/b sözleşmeli personel alımına yönelik sözlü sınav duyurusu yapıldı. Bu kapsamda, toplamda 1608 boş pozisyon için personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylar, lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmaları gerekmektedir. Adaylar, tercih sıralamalarına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 4 katı aday arasında değerlendirilecektir.

Kahramanmaraş genelinde ise, 11 temizlik görevlisi, 1 şoför, 1 güvenlik görevlisi, 3 teknisyen, 1 tekniker, 9 çağrı karşılama personeli, 33 büro personeli, 1 avukat ve 2 programcı olmak üzere toplamda 62 personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvurular, 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında İçişleri Bakanlığı'nın internet sitesindeki "Duyurular" bölümünde yayımlanan "İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru" linki üzerinden e-Devlet üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.