Hainler hiç bir zaman emellerine ulaşamayacaktır

Hainler hiç bir zaman emellerine ulaşamayacaktır

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2017 09:42
Hainler hiç bir zaman emellerine ulaşamayacaktır

Üçüncü metropol ilçe olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam eden ve yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “15 Temmuz Darbe girişiminin yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Okumuş, “Hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklar” dedi.

Türkoğlu’nu önemine ve gelişimine yakışır çalışmalar yapan Türkoğlu Belediyesi, yükselen bir değer ve örnek bir kent olma yolunda yürüttüğü çalışmalarına son sürat yenilikler katarak devam ediyor. Hizmet hamlesinde, teknik belediyecilik, sosyal belediyecilik ve rutin belediyecilik hizmetleri ile yapılan yatırımlara kadar önemli hizmetleri hayata geçiren Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıl dönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Okumuş, Milletimiz kendi iradesine sahip çıkmıştır. Türkiye’yi yolundan hiç kimse saptıramayacaktır. Fetö’cu teröristler, hainler hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaktır” ifadesini kullandı.

t1-021.jpg

MİLLETİMİZ FEDAKARLIĞINI 15 TEMMUZ GECESİ GÖSTERMİŞTİR

“Geçtiğimiz yıl hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık” diyen Belediye Başkan Okumuş, “Yaşadığımız bu olay Türkiye açısından bir dönüm noktasıdır. Milletimiz fedakarlığını ülkemize yapılmış en büyük ihanetin yaşandığı 15 Temmuz 2016 gecesi göstermiştir.  15 Temmuz’da aziz milletimiz, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde uçaklara, tanklara, bombalara karşı yüreklerini, bedenlerini ortaya koyarak kanlı darbe girişimini ve ülkemizi işgal planını boşa çıkarmış ülkemizin ve coğrafyamızın tarihini değiştirmiştir” ifadesini kullandı.

t3-004.jpg

HAİNLERE GEÇİT VERMEDİK

“Hainlere karşı milletimiz darbecilere geçit vermeden üzerine düşen görevi yerine getirmiştir” diyen Belediye Başkanı Okumuş, “Milletimiz vatan, bayrak, devlet aşkına tankların altına yatarak gözünü kırpmadan korkunun üzerine yürümüştür.

Türkiye tarihinde belki ilk defa böyle kanlı bir cunta, kanlı bir darbe girişimi oldu. Çünkü uçaklarla, F16larla insanlarına ateş eden böyle bir tarihte görülmemiş bir olaydır. 

Canice bir zihniyet.  Bu durumu lanetliyoruz. Ama Hamdolsun bu musibet ve bu bela milletimizin tek yumruk olmasına da bir vesile oldu. Artık demokrasimiz açısından çok önemli bir noktadayız. Bugün Türk Demokrasisi Milletimizin duruşuyla artık Dünyada örnek alınan demokrasi haline gelmiştir.  Bu durum bizim saygınlığımızı da arttırdı” şeklinde konuştu.

t2-007.jpg

HİÇBİR ZAMAN EMELLERİNE ULAŞAMAYACAKLAR

Okumuş, “Türk milleti bölünmez, bölme kalkışmalarında dahi bulunamazlar. O hainler bilsinler ki hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır. 15 Temmuz gecesi olduğu gibi kahraman milletimiz gerekli cevabı verecektir.  İnşallah bu tür darbe girişimlerinin ülkemizde bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

VATANIMIZA HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ

“Vatanımıza hep birlikte sahip çıkacağız” Başkan Okumuş, “ Rabbim bizi Başta Peygamber Efendimiz (Sav) olmak üzere, tüm şehitlerimizin şefaatine nail etsin inşallah, Bu vatan bizim, bir avuç çapulcuya bırakamayız. Gün birlik olma günüdür. Türkoğlu bu konuda çok güzel mesajlar vermektedir. 15 Temmuz yapılan darbe girişiminde canını seve seve bu vatan için veren tüm şehitlerimizi yad ediyor; onları asla unutmayacağımızı bir kez daha buradan haykırıyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu. dedi.

t-001.jpg

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.