Gayretimiz, heyecanımız, aşkımız partimizdir

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresinde mevcut Başkan Fırat Görgel yedinden başkan oldu. Kongre’de kürsğye çıkan Başkan Fırat Görgel “partiye bir nefer olarak emek vermenin ne kadar güzel olduğunu huzurlarınızda bir kez daha yaşadım” ded

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2024 12:50
Gayretimiz, heyecanımız, aşkımız partimizdir

Fırat Görgel konuşmasında; “Çok önemli bir günün yıldönümünü yaşıyoruz. Malazgirt Zaferimizin 946. Yıldönümünde kongremizi yapmanın ayrı bir şerefini yaşıyoruz. Kongremiz ile aynı güne denk gelmesi bizler için de ayrı bir şeref ifade ediyor. Hem bu şehrin evladı olmanın hem de sizler gibi yol arkadaşları kazanmanın, bu partiye bir nefer olarak emek vermenin ne kadar güzel olduğunu huzurlarınızda bir kez daha yaşadım. 2015 Aralık ayında Genel Merkezimiz tarafından görevlendirilmiştik. Çok kıymetli bir ağabeyimizden, İl Başkanımızdan bu görevi devraldık. Bu çok güçlü bir miras. İlk günden bu yana gayretle, azimle görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizim güzel bir yönetim kurmamız gerekiyordu ve gerçekten ilçemizi kapsayan çok değerli arkadaşlarımız olan bu yönetim ile yola çıktık. Çok emek sarf ettik. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla gayret ettik. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bizim kongremiz bir bayram havasında. Bizim için kongrelerimiz yeni bir heyecanla yola çıkmak demektir. Bu güne kadar emek vermiş arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kadın Kollarımız ve Gençlik kolları çok büyük işlere imza attı. AK Parti’nin yöneticileri makam sevdalısı olmadı.” İfadelerini kullandı.

“BİZİM İÇİN MUTLULUK BU DAVADA YER ALMAKTIR”

Fırat Görgel konuşmasına “Bizim için mutluluk makam mevki değildir, bizim için mutluluk 2001 yılında partimiz kurulduğunda o heyecanı yaşamaktı.” sözleri ile devam etti.

Fırat Görgel “Milletin teveccühünü kazanan bir partide görev aldık. Bizim için mutluluk başörtüsü davasında mücadele vermektir. Bizim için mutluluk yıllardır bin bir mücadele vermiş ülkemizin davasının içerisinde yer almaktır. Bizim için mutluluk sesimizi hür bir şekilde çıkarmaktır. Bizim için mutluluk 2008 yılında partimizi kapatma davası açıldığında pes etmemektir. Bizim için mutluluk mazlumların yanında yol arkadaşı olmaktır. Bizim için mutluluk ağaç meselesi olmayan gezi parkı olaylarında bu ülkeyi hainlerin eline vermemektir. Aslında bizim için mutluluk 15 Temmuzda darbe girişimine karşı tavır almaktır, beraber olmaktır, birlik olmaktır. Bu davanın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum. Bu memleketin sevdalısı olmaktan mutluluk duyuyorum. Hiçbir kardeşimiz makam sevdalısı olmadı. Hiçbir kardeşimiz bunlarla kafasını yormadı, tek amaçları hizmet etmekti. Bir kısmımız görevimize devam edeceğiz, bir kısmımız ise görevimizi başka arkadaşlarımıza bırakacağız.

Herkesin samimiyeti ile devam edeceğini görüyorum. 2019 hedeflerine yürürken değerli büyüklerimizin omuzlarındaki yükleri bir nebze de olsa alacağız. Genel Merkezimiz takdir ederse bundan sonra daha güçlü çalışmalara devam edeceğiz. Gayretimiz, heyecanımız, aşkımız Partimizdir. Önemli olan asıl olan bu davaya bir nebze olsun emeğimizin geçmesidir. Benimle beraber yönetim kurulunda çalışan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, onların bende çok büyük hakları var. Genç kardeşlerime ve hanım efendi kardeşlerime çok büyük gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizler var oldukça bu dava her zaman var olacaktır.” diyerek kürsüden ayrıldı.

 

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.