EXPO 2023'te Sanat ve Müziğin Buluştuğu Nokta: KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi!

KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, EXPO 2023 Kitap Fuarı'nda büyüleyici bir resim sergisi ve muhteşem bir konserle sanatseverleri buluşturdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2023 12:17
EXPO 2023'te Sanat ve Müziğin Buluştuğu Nokta: KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, EXPO 2023 Kitap Fuarı kapsamında unutulmaz bir etkinliğe imza attı. Onikişubat Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ve öğretim üyeleri, sanatseverleri resim sergisi ve muhteşem bir konserle buluşturdu.

EXPO 2023 Rekreasyon alanında gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Kahveci ve Prof. Dr. Orhan Doğan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, öğretim üyeleri, belediye yetkilileri, öğrenciler ve şehir halkı yoğun ilgi gösterdi.

img-20231106-wa0015.jpg

Resim Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin eserlerinin sergilendiği etkinlik, sanat tutkunlarını büyüledi. Sergi süresince, Resim Bölümü öğrencileri yeteneklerini konuşturarak Kahramanmaraşlı edebiyatçıların portrelerini muazzam bir şekilde tuvale aktardılar.

Müzik Bölümü öğrencileri ise hocalarının yönlendirmesiyle büyüleyici bir konser verdi. Protokol mensupları ve katılımcılar, GSF Müzik Bölümü öğrencilerinin seçtikleri unutulmaz eserlerini büyük bir beğeniyle dinleyerek, kitap fuarının keyfini çıkardılar.

Bu özel etkinlik, sanat ve müziğin birleşiminden doğan muhteşem bir atmosfer yaratarak, katılımcılara unutulmaz bir deneyim sundu. Güzel Sanatlar Fakültesi, sanatın gücünü ve zenginliğini kutlayarak, şehirdeki sanatseverleri bir araya getirerek unutulmaz bir gün yaşattı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.