EKPSS sınavına Kahramanmaraş’tan yaklaşık 500 kişi girecek

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin 23 Şubat 2016 tarihinde başvuru işlemlerini başlattığı EKPSS (Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı) başvuru süreci 9 Mart 2016 tarihinde tamamlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2016 15:23
EKPSS sınavına Kahramanmaraş’tan yaklaşık 500 kişi girecek

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Sertpolat “ 24 Nisan 2016 yapılacak olan EKPSS’ ye (Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı) İl Müdürlüğümüze bağlı Dulkadiroğlu Hatice Tanrıverdi Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde oluşturulan başvuru masasından toplam 413 engelli vatandaşımızın EKPSS başvuru işlemi alınmıştır. Yine kuzey ilçelerimizde oturan engelli vatandaşlarımıza yönelik İl Müdürlüğümüze bağlı Elbistan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde kurulan başvuru masasında 81 Engelli vatandaşımızın EKPSS başvuru işlemi alınmıştır. Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak toplam 494 engelli vatandaşımızın başvuru işlemleri alınmıştır” dedi.

Sertpolat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak sınava girecek olan tüm engelli vatandaşlara EKPSS’ de başarılı olmaları dileğinde bulundu.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.