Efkan Ala'dan o iddialara yalanlama!

Efkan Ala'dan o iddialara yalanlama!

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2017 16:38
Efkan Ala'dan o iddialara yalanlama!

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, "15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı yerin bilgisini darbecilere verdi" iftirasına cevap verdi. Ala "Sayın Cumhurbaşkanımız tatilini bahsi geçen Okluk Koyunda yapmamıştır. Ayrıca Sahil Güvenlik Komutanı'nı da ben görevden aldım" dedi.

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Twitter hesabından Cumhuriyet gazetesi ve Odatv internet sitesinde yayınlanan "Okluk bilgisi Ala'dan" haberini yalanladı. İftira haberinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı yer olarak geçen 'Okluk Koyu' bilgisinin bile yanlış olduğunu belirten Ala şunları söyledi:

TAMEMEN YALAN
"Cumhuriyet Gazetesinde yer alan Odatv internet sitesine de taşınan 'Okluk Bilgisi Ala'dan' haberi tamamen gerçek dışı ve yalandan ibarettir."

"Nitekim Sayın Cumhurbaşkanımız tatilini bahsi geçen Okluk Koyunda yapmamıştır. Dolayısıyla gerçekle alakası olmayan bir bilginin tarafımdan herhangi bir kimseyle paylaşılması da söz konusu değildir."

"Ayrıca haberde yer alan dönemin Sahil Güvenlik Komutanı da 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesi tarafımdan görevden uzaklaştırılmıştır."

KAYNAK:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.