CANLI FB MAÇI İZLE! Twente Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme maçı canlı izle S Sport Plus LİNK

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda ilk maçı 5-1 kazanan Fenerbahçe, Hollanda temsilcisi Twente ile rövanş maçında karşı karşıya gelecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2023 20:32
CANLI FB MAÇI İZLE! Twente Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi Ön Eleme maçı canlı izle S Sport Plus LİNK

Kadıköy'deki zaferi deplasmana taşımayı hedefleyen Fenerbahçe, gruplara kalma adına mücadele edecek.

KARŞILAŞMANIN DETAYLARI

31 Ağustos Perşembe günü TSİ 20.00'de başlayacak müsabaka, Twente Stadı'nda oynanacak. İtalya Futbol Federasyonu'ndan Fabio Moresca'nın yöneteceği maç, futbolseverlerin heyecanla beklediği bir mücadele olacak.

FENERBAHÇE'NİN HEDEFİ

İlk maçı Kadıköy'de 5-1'lik galibiyetle tamamlayan Fenerbahçe, deplasmanda da başarılı bir sonuç elde ederek turu geçmek istiyor. Gruplara kalmak için 2-0'dan düşük bir skorla mağlup olmamayı amaçlayan sarı-lacivertliler, kazanma hırsıyla sahada olacak.

75333.jpg

TWENTE'NİN DİRENCİ

Hollanda temsilcisi Twente ise, ilk maçtaki yenilgiyi telafi ederek turu geçmek istiyor. 3-2'lik bir galibiyetle tur atlayabileceklerini gösteren Twente, Fenerbahçe karşısında dirençli bir oyun sergilemeye çalışacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe'nin olası 11'i: Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Kim Min-jae, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Miguel Crespo, Mesut Özil, Serdar Dursun, Enner Valencia

Twente'nin olası 11'i: Lars Unnerstall, Sepp De Jong, Robin Pröpper, Virgil Misidjan, Michal Sadilek, Jayden Oosterwolde, Ricky van Wolfswinkel, Daan Rots, Joshua Brenet, Sinan Bakis, Vaclav Cerny

Maçı canlı izlemek için S Sport Plus platformuna üyelik gerekmektedir. Heyecan dolu mücadeleyi kaçırmamak ve takımını desteklemek isteyen futbolseverler, bu platforma üye olarak maçı izleme fırsatını elde edebilirler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.