Bu fırsatları kaçırmayın! Hurda Teşvik indirimi ve ÖTV indirimi

Marfi Otomotiv Satış Müdürü Abdullah Yenikomşu, Hurda teşvik indirimi ve ÖTV indirimleri konusunda gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2021 21:39
Bu fırsatları kaçırmayın! Hurda Teşvik indirimi ve ÖTV indirimi

Yenikomşu; “Hurda teşviki ve ÖTV indirimi, biraz daha dar alanda seyreden ekonominin hareketlenmesinde rol üstlenecek” dedi.

Yapılan ÖTV ve Hurda Teşvik indirimlerinden tüketicilerin yaklaşık 20 Bin Türk Lirası avantajlarını olduğu ve fiyat-performans açısından değerlendirmeler sonucunda Fiat markasının optimum fayda sağladığı konularına değinen Marfi Otomotiv Satış Müdürü Abdullah Yenikomşu; “3 aylık ÖTV indiriminin ardından fiyatların geri çekilmesiyle birlikte ciddi bir talep meydana geldi. Krizi avantaja çevirme adına Fiat çok güzel hamleler geliştirdi ve uyguladı. Özellikle, Egea modelinin başlangıç opsiyonu olan 1.4 litre 95 beygir benzinli Easy paketini hurda teşvik indirimiyle birlikte 63 Bin Türk Lirası gibi rakamlara tedarikini sağladık. Aracın donanımı, segmenti, fiyat-performans sağlamasını fazlasıyla karşılamasından dolayı ciddi bir talep oluştu. Yüzde 10 oranında yapılan indirim otomobillerde en düşük 10 bin, 12 bin Türk Lirası tutarlarında avantaj sağladı. Hurda teşvik indirimiyle beraber 20 bin Türk Lirasına ulaşan fiyat avantajları meydana geldi. TÜİK'in açıkladığı ocak ayı verilerde otomobil grubunda Kahramanmaraş’ta pazar lideriyiz. Rakamsal verilerle bunları açıklayacak olursak; Fiat markasının Kahramanmaraş'ta yüzde 25'lik pazar payı ile liderliği söz konusu” dedi.

İNDİRİMLERİN UZAMASI VATANDAŞA AVANTAJ SAĞLADI

İndirimlerin süresinin 2019 yılı Haziran ayı sonuna kadar uzatılarak araç satın almak bireylerin hem de ulusal ve yerel ekonomiye katkılarının altını çizen Yenikomşu; “ÖTV indirimi Haziran ayı sonuna kadar ertelendi. Bu yapılan ÖTV ve hurda teşvik indirimi otomotiv sektörü için önemli bir fırsat. Müşteriler için ise şartlarını henüz oluşturamayan bireyler için üç aylık bir ek süre avantajı oluşturdu. Bu faktörün yerel ve ulusal ekonomiye ciddi bir katkısı olacaktır. Biraz daha dar alanda seyreden ekonominin hareketlenmesinde rol üstlenecektir” ifadelerini kullandı.

OPTİMUM FİYAT MAKSİMUM VERİM

Araç almak isteyen herkesi Showrooma davet eden Yenikomşu; “Bugün en avantajlı aracımız ise Egea modelinin başlangıç paketi olan 1.4 litre motor hacmine sahip Easy paketidir. ÖTV ve hurda teşvik indirimiyle birlikte 63 bin Türk Lirasına kadar satışlarını sağlayabiliyoruz. Ticari araçlarda ise Doblo ve Fiorino Combi paketlerinde geçerli olan yüzde 10 oranında ÖTV indirimi söz konusu. 75 bin Türk Lirasından başlayan bir fiyat skalamızın yanı sıra fiyat avantajları oluşturması adına bahsettiğimiz modellerde de benzinli motor seçenekleri mevcut. Fiorino modelinde benzinli 1.4 Litre benzinli paketinde 64 bin Türk Lirasından başlıyor. Araç almayı düşünenler için bu kampanyalar ciddi bir fırsat. ÖTV ve hurda teşviki olmadan ortalama 20 bin Türk Lirası civarında ek maliyet ve bunların büyük bir kısmı kredi ile satın alınmasından dolayı kredi faizleri fiyata oranla bir miktar daha yüksek olacaktır. Araç almak isteyen herkesi MARFİ Otomotive çay içip otomobilleri test etmeye bekliyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.