Bizi inancımızdan vatanseverliğimizden hiç kimse alıkoyamaz

Bizi inancımızdan vatanseverliğimizden hiç kimse alıkoyamaz

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2017 17:54
Bizi inancımızdan vatanseverliğimizden hiç kimse alıkoyamaz

Erkır Medya bünyesinde faaliyet gösteren Diriliş Haber gazetesi yine Kahramanmaraş’ta bir ilke imza attı. Kahramanmaraş’ın tamamı renkli tek gazetesi Diriliş Haber her hafta özel röportajlarla okuyucularına ulaşıyor, Milli iradeye sahip çıkma yolunda dev röpartajlar gerçekleştiren Diriliş Haber 15 Temmuz’u unutmadı unutturmadı.​

Kent Maraş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Ukipark işletme sahibi İsmail Fedakar, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüne ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu. Fedakar, 15 Temmuzun önemine vurgu yaparak “Asker kılığına girmiş teröristler kendi vatandaşımızın üzerine mermiler yağdırdı. Bu ülkenin insanları bu ülkenin evlatları korkmadan tankların altına yattı. Kurşunların önünde siper oldu. Biz Türk milleti olarak büyük ve çok güçlü bir toplumuz. Bizi inancımızdan, vatanseverliğimizden kimse alıkoyamaz. Alçaklara hainlere karşı darbeyi püskürterek o teröristlere büyük bir ders verdik” dedi.

Toplum olarak 15 Temmuz’da neler yaşadık. Kendi izlenimlerinizle 15 Temmuz’u anlatır mısınız?

Türk milleti olarak çok büyük bir badire atlattık. Şehitlerimiz ve gazilerimiz var ama dünyaya çok büyük ders vermiş olduk. Devletimiz ve milletimiz olarak herkese hak ettiği dersi verdik. Asker kılığına girmiş teröristler kendi vatandaşımızın üzerine mermiler yağdırdı. Bu ülkenin insanları bu ülkenin evlatları korkmadan tankların altına yattı. Kurşunların önünde siper oldu. Biz Türk milleti olarak büyük ve çok güçlü bir toplumuz. Bizi inancımızdan, vatanseverliğimizden kimse alıkoyamaz. Alçaklara hainlere karşı darbeyi püskürterek o teröristlere büyük bir ders verdik.

Düşmanımız kimdi? Dış bağlantılardan bahseder misiniz, FETÖ denen hainler hakkında neler düşünüyor sunuz?

FETÖ Terör Örgütü başlı başına bir kukla. Düşmanımız kim diye bakıyoruz ama dostumuzun kim olduğunu görmekte zorluk çekiyoruz. Bu örgüt de bize karşı düşman olan herkesin yanında yer alıyor. Genel anlamda baktığımızda sözü dinlenen bir ülke olması birilerinin hesabına uymayacaksa bütün terör örgütleriyle uğraştırmaya devam ederler. Bu milletin sinerjisini boşa çıkarmaya çalışıyorlar.

15 Temmuz bizde neleri değiştirdi?

15 Temmuzda birbirimize kenetlendiğimiz için gücümüzü ortaya çıkardık. Birbirimize sımsıkı sarıldık ve bütün dünya gücümüzü gördü. 15 Temmuzdan önce siyasi partiler bile kendi aralarında çatışıyorlardı. Ama 15 Temmuz sürecinde HDP haricinde bütün partiler birlik oldu. İnsanlar siyasi görüş ayrımı yapmaksızın birlik olmayı ön planda tuttu.

15 Temmuzu gelecek nesillere nasıl aktarmalıyız?

Bu millet 15 Temmuz’u yaşadı ve çok büyük dersler çıkardı. Gelecek nesilleri mutlaka anlatılması gereken bir konu. Görüş farklılıkları ortaya çıksa da bu konu herkes açısından çok önemli. Gençler için ailelere çok büyük iş düşüyor. 15 Temmuz’da yaşadığımız üzücü olayları hiçbir zaman unutmamalıyız.

15 Temmuz milli ruhumuzu harekete geçirdi mi?

Milli ruh her zaman içimizde vardır. Hepimizde milliyetçilik vardır. Hepimiz vatan millet aşkıyla tek bayrak tek millet tek vatan edasıyla yanıp tutuşuyoruz. Ülkemize karşı her türlü tehdide karşı bir olmayı biliyoruz.

KAYNAK: Maraştanhaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.