Beklenen hizmetler Sarıaltun ile hayata geçiyor

Göreve geldiği günden bu yana verdiği sözleri bir bir yerine getiren Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun hizmet seferliğini tam gaz devam ettiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Kasım 2020 11:51
Beklenen hizmetler Sarıaltun ile hayata geçiyor

Doğalgazdan ceviz işleme tesisine, alt ve üst yapıdan, sosyal projelere kadar bir çok hizmeti hayata geçiren Sarıaltun; parti ayırt etmeksizin tüm vatandaşların da yanın da olmayı ihmal etmiyor.


TÜM ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Yaptığı yatırımlarla Çağlayancerit İlçesi’nde ilkleri yaşatan Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, Doğası ve tarım potansiyeliyle Kahramanmaraş’ın en gözde ilçelerinden olan Çağlayancerit’i, kent merkezi ve köylerin yıllardır yılan hikayesine dönen, kronikleşen yol, su ve kanalizasyon problemlerini birer birer çözüme kavuşturuyor. Seçimden önce verdiği vaatleri bir bir yerine getiren Başkan Sarualtun, alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra, kış hazırlıklarını da aralıksız sürdürüyor. Tek tek tüm mahallelerde incelemelerde bulunan Sarıaltun, mevcut yolların genişletilmesi ve iyileştirilmesi için fizibilite çalışmaları yapıyor.

kahramanmaras,-caglayancerit.jpg


ÇAĞLAYANCERİT DOĞAL GAZA KAVUŞTU

Çağlayancerit’i doğalgaza kavuşturmak için büyük çaba sarf eden Sarıaltun; ilçede, üç mahallede de doğalgaz çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çalışmalarını aralıksız devam ettiren Sarıaltun, bu yıl İstiklal, Fatih ve Akdere Mahalleleri ana cadde üzeri, önümüzdeki yıl ise Fatih, İstiklal Mahalleleri ara sokakları ve Helete Mahallesi’nde doğalgazı vatandaşın hizmetine sunmayı hedefliyor.


VATANDAŞ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Göreve geldiği günden beri vatandaş odaklı çalışan ve parti ayırt etmeksizin tüm vatandaşların hizmetine koşan Sarıaltun, cadde cadde, sokak sokak gezerek eksiklikleri yerinde görüp yerinde inceliyor. Yatırımların ise aralıksız devam ettiğini belirten Sarıaltun, “Çağlayancerit Taziye evinin hemen yanına yapımına başlanılan park ve çay bahçesi yapım çalışmaları sürüyor. Akabinde en kısa zamanda mevcut pazar alanının üzeri kapatılarak ilçemize kazandırmayı planlıyoruz” dedi.


BEKLENEN HİZMET GELDİ

Yıllardır beklenen ceviz işleme tesisi Başkan Sarıaltun ile vatandaşın hizmetine sunuluyor. Çağlayancerit Ceviz işleme ve paketleme tesisinin kurulacağı alan ile ilgili çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Sarıaltun, “ İnşallah ürettiğimiz cevizi hem dünyaya duyuracak, hem de üreticilerimiz çiftçilerimiz piyasada hak ettiği konuma kavuşacaktır. Çağlayancerit’in meşhur cevizinin hak ettiği konuma ulaşması için var gücümüzle bu yöresel zenginliğimizi dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.


SOSYAL TESİS PROJESİ

Çağlayancerit Turizm Kompleksi inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Başkan Sarıaltun, “Belediye Sosyal Tesisi olarak kullandığımız alanı yeniden dizayn ediyoruz. DOĞAKA ve Büyükşehir belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz Turizm Kompleksi çok yakında Çağlayanceritli vatandaşlarımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.


GECE GÜNDÜZ GAYRET İÇERİSİNDE

İlçe genelinde aciliyet gerektiren noktalarda asfalt çalışmalarını devam ettiren Sarıaltun, “İlçemiz için gece gündüz gayret içerisindeyiz. Bu noktada başkanlarıma, meclis üyelerime ve muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ve ilçemize ayrı bir hassasiyet gösteren Büyükşehir Belediye başkanımız Hayrettin Güngör’e ve ekibine de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.