BBP’li Gökhan Ünlü, Maraş Gündem TV’nin Konuğu Oldu

Kahramanmaraş’ın genç ve istikbal vaat eden siyasetçisi Büyük Birlik Partisi (BBP) Onikişubat Belediye Başkan Adayı Gökhan Ünlü, Maraş Gündem TV’nin konuğu olarak seçilmenin karşısına çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Mart 2024 12:44
BBP’li Gökhan Ünlü, Maraş Gündem TV’nin Konuğu Oldu

Usta gazeteciler Mehmet Taş ve Bekir Doğan’ın hazırlayıp sunduğu ve YouTube üzerinden canlı yayınlanan Gündem Özel’e konuk olan Ünlü, programda kendini tanıttı ve belediyenin tüm kapılarının seçmene açık olacağını söyledi.

Uçuk projeler yerine ilçenin ve ilin ihtiyacı olan sorunların çözümünde gayret gösteren bir aday profili çizen BBP’li Ünlü, özetle şunları kaydetti:
“Ben seçim çalışmaları kapsamında adeta tek başıma çalışıyorum. Ziyaretlerimde eşim ve çocuklarım ile kardeşlerim destek oluyor. İstiyorum ki seçmen oy vereceği adayı tanısın. O yüzden birebir seçmenin atağına gidiyorum.
Ben uçuk projeler peşinde değilim. Bu memlekette en büyük önemli sorun imar sorunudur. Bunu çözer isek bir çok sorunu da kediliğinden çözeriz. Büyükşehir Belediyemiz ile imar sorununu çözmek için gayret göstereceğiz
İlçemizin bir diğer sorunu da imarda binaların dikeyliği ile ilgilidir. Artık dikey mimariye müsaade etmememiz Kahramanmaraş ve Onikişubat’ın yatar mimariye teşvik edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
İlçemizin sanayi sorunu da çözüm bekliyor. Onikişubat, Kahramanmaraş için bir ikamet merkezidir. Aracında küçük bir sorun olan ya da sanayide bir işi olan soluğu Dulkadiroğlu’nda alıyor. Bunun önüne geçmemiz gerekecek.”
Program gazeteci Taş ve Doğan’ın soruları ve değerlendirmeleri ile süslendi. Programın videosunu https://www.youtube.com/live/FUMkzfnyb7g?si=s867U4ltzR0wOwQA linkinden izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.