Başkan Sarıaltun hizmet seferberliğine tam gaz devam ediyor

Doğası ve tarım potansiyeliyle Kahramanmaraş’ın en gözde ilçelerinden olan Çağlayanceritte, kent merkezi ve köylerin yıllardır yılan hikayesine dönen kronikleşen yol, su ve kanalizasyon problemleri bier birer çözme kavuşuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ekim 2020 13:28
Başkan Sarıaltun hizmet seferberliğine tam gaz devam ediyor

Doğası ve tarım potansiyeliyle Kahramanmaraş’ın en gözde ilçelerinden olan Çağlayancerit'te, kent merkezi ve köylerin yıllardır yılan hikayesine dönen kronikleşen yol, su ve kanalizasyon problemleri bier birer çözme kavuşuyor. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.


KIŞA HAZIRLIK

Büyükşehir Belediyesi ile el ele veren ilçe belediyesi, üst yapı projeleriyle de ilçeyi değiştiriyor. İlçede, Fen İşleri Daire Başkanlığı kış şartları ağırlaşmadan yapımı süren mahalle yollarını bitirmeye gayret ediyor.


YATIRIMLAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, yatırımlar hakkında şunları söyledi: “Çağlayancerit Belediyesi olarak ilçe genelinde yatırımlarımız aralıksız devam ediyor. Çağlayancerit Taziye evinin hemen yanına yapımına başlanılan park ve çay bahçesi yapım çalışmaları sürüyor. Akabinde en kısa zamanda mevcut pazar alanının üzeri kapatılarak ilçemize kazandırmayı planlıyoruz.


ALT VE ÜST YAPI SEFERBERLİĞİ

İlçemiz geniş ve hem alt hem üst yapı ihtiyacı olarak diğer ilçelerimize göre kat kat fazla durumda olan bir ilçedir. İlk günden itibaren başlattığımız alt ve üst yapı yatırım seferberliğimiz kesintisiz ve her geçen gün hızını arttırarak devam etmektedir. Anlayış ve desteklerinden ötürü tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim.”

kahramanmaras,-caglayancerit,-hanifi-sarialtun.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.