Araç Sahipleri Dikkat! MTV Duyurusu Geldi: 5 Eylül'e Kadar Ücretsiz

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödemeleri ile ilgili yeni bir duyuru yapıldı. 5 Eylül 2023 tarihine kadar gerçekleştirilecek işlemlerde vatandaşlara taksit seçeneği sunulacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ağustos 2023 14:25
Araç Sahipleri Dikkat! MTV Duyurusu Geldi: 5 Eylül'e Kadar Ücretsiz

Ziraat Bankası, MTV ödemeleri hakkında önemli bir duyuru yaptı. Bu duyuruya göre, 5 Eylül'e kadar olan dönemde yapılacak MTV ödemeleri için ücretsiz taksit imkanı sunulacak.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş., kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma yetkisine sahiptir.

Kampanya, 23 Ağustos ile 5 Eylül 2023 tarihleri arasındaki işlemleri kapsayacak.

Bu süre zarfında, Ziraat Mobil, İnternet Şube, ATM ve GİB'nin resmi web siteleri üzerinden (https://ivd.gib.gov.tr, https://intvrg.gib.gov.tr) Bankkart ve Bankkart Başak kartlarıyla gerçekleştirilecek MTV ödemeleri, toplamda 4 taksit şeklinde yapılabilecektir.

Kampanya, asıl kartlar, bunlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar üzerinden yapılan Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerini kapsamaktadır.

Ancak Bankkart'ın banka kartı özelliğine sahip olan Bankkart Ücretsiz ve Bankkart Business ürünleriyle yapılan ödemeler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri hakkında daha fazla detaylı bilgiye, https://www.gib.gov.tr/gibmevzuat adresinden erişebilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.